Rensning Terrasse - er brug af terrasserens nok?

Få en strålende flot fliseterrasse med professionel terrasse behandling af AlgeKvit Danmark Aps.

Er din terrasse og din flisebelagte indkørsel blevet grå, kedelig og snavset og har du fået flisepest, der viser sig som hvide pletter på fliserne?

AlgeKvit Danmark forvandler dine fliser, så de ser ud som nye, i løbet af nogle få timer med en terrasse rensning. Vi byder på Danmarks bedste priser og laver gerne en gratis og uforpligtigende 1 x 1 meter terrasse rengøring hjemme hos dig selv.

Er din terrasse og din flisebelagte indkørsel blevet grå, kedelig og snavset og har du fået flisepest, der viser sig som hvide pletter på fliserne?

Efter en fugtig og våd vinter følger et hav af nye alger og belægninger på terrassefliserne. Det har været sparsomt med sollys og varme over vinteren, og det giver algerne gode vækstbetingelser. Det ses som regel ved oftest grønne, men undertiden også sorte plamager på fliserne.

Er brugen af terrasserens alt jeg behøver?

Hvis du ønsker at rense dine belægningssten i indkørslen eller på terrassen, er det ikke den nemmeste opgave i verden uden at beskadige overfladen på fliserne.

Du kan dog bruge terrasserens, der påføres arealet med en havesprøjte, en stiv kost eller noget lignende. Blandingsforholdet er 1/10. 10 dele vand til 1 del terrasserens.

Terrasserensen skal herefter arbejde i 10-15 minutter hvorefter terrassen skrubbes grundigt.

Der skylles til sidst efter, og arealet spules med have vandslangen.

 

Vi har over et stykke tid erfaret, at en behandling med terrasserens ikke længere er nok, hvis man vil gøre sig forhåbninger om en helt ren terrasse, hvor fliserne ser ud som nye igen. Det skyldes nutidens klimaforandringer, hvor alger har fået bedre vækstbetingelser.

Rensning terrasse – fjern alger og mosbegroede overflader

Vil du have at dine terrassefliser skal se ud som nye igen, og samtidig undgå skøjteglatte fliser?

Terrassen skal være god at gå på – ikke at glide på, derfor tilbyder vi en effektiv og nænsom behandling af fliserne, så terrassen igen kan nydes fuldt ud.

Selve rensningen foretages med specielle maskiner, som modsat en højtryksrenser, ikke på nogen måde skader dine terrassefliser.

Hvordan fjernes hvide pletter på terrasse fliserne?

Hvide pletter på terrassen kaldes flisepest. Lider din terrasse af flisepest? Så tilkald AlgeKvit
Danmark Aps og få renset terrassen.

Mange af vore kunder tror næppe deres egne øjne, når de ser resultatet af en terasserensning udført af AlgeKvit Danmark Aps. Vi fjerner nemlig dine hvide pletter, såkaldt flisepest, og dine grønne alger og mos med en rensning af terrassen i løbet af nogle få timer.

Her på hjemmesiden kan du se mange ”før og efter” billeder og bestille en gratis prøverensning. Vi kommer meget gerne hjem til dig og prøverenser et 1 x 1 meter stort areal på din terrasse for at overbevise dig. Kontakt os gerne snarest muligt og lad os få en snak om effektiv terrasse behandling.

I tilgift til rensningen af fliserne, har du også mulighed for at bestille en algebehandling og efterfølgende imprægnering af fliserne.

Algebehandling af flisearealer

Med en algebehandling efter selve afrensningen af fliserne, kommer man i dybden og helt ned i flisen. Derved fjernes de dybereliggende alger. Eventuelle fremtidige grønne gevækster modvirkes også over en periode.

Det anbefales at tegne et abonnement med en årlig algebehandling. På den måde vil terrasse arealet eller indkørslen, altid fremstå rent og pænt gennem hele sommeren.

Imprægnering af flisearealer

Fliserne kan få en overflade imprægnering få dage efter de er renset. Det giver en maksimal beskyttelse af overfladen, og nye begroninger får nu overordentligt svært ved at fæstne sig til fliserne.

Imprægneringen beskytter også i høj grad mod syreregn, og fliserne kan nu modstå, og optager mindre vand.

Tilføjelse af fugesand eller stenmel

En rensning af flisearealerne vil uundgåeligt, skylle noget af sandet mellem fugerne op. Disse fuger skal fyldes op igen, og til dette bruges stenmel eller fugesand. Prisen er Kr. 5,- pr. Kg, leveret på adressen.

 

AlgeKvit Danmark Aps tilbyder dig med glæde Danmarks suverænt billigste og helt uimodståelige tilbud på rensning af terrassen.

Ring til os og hør nærmere, vi byder på tryg prisgaranti og matcher selvfølgelig eventuelt billigere priser, der måtte dukke op.

Læs mere om fliserens