Tagrensning Sjælland

Hvis du er på udkig efter en leverandør til rensning af dit tag, så er du kommet til det rette sted. Algekvit tilbyder tagrensning på hele Sjælland samt resten af øerne.

Vi er hver eneste uge på Sjælland for at algebehandle tage og belægninger. Når du bestiller en tagrensning hos Algekvit er du sikret, at arbejdet bliver udført effektivt og med respekt for miljøet.

Behandlingerne bliver foretaget med det eneste miljøgodkendte algemiddel i Danmark, og vi har endda mulighed for at opsamling af spildvand.
Vores professionelle team står klar til at yde en meget effektiv behandling, som sikrer dit tag mod alge- og mosbegroninger. Rensningen af taget er en langsommelig proces, da algemidlet som sprøjtes på opløser alger og mos, og herefter tager vind og vejr over og skylder begroningerne væk.

Du vil derfor heller ikke opleve at taget står som nyt umiddelbart efter behandlingen. Der kan gå fra 2-6 måneder inden behandlingen har nået sin fulde effekt.

Få den bedste pris på tagrens på Sjælland

Vores priser på tagrens variere selvfølgelig alt efter hvor mange m2. som skal behandles. Men uanset omgavens omfang tilbyder vi prisgaranti til alle vores kunder. Det betyder at vi matcher ethvert andet tilbud, som du skulle have modtaget.

Vi har kunder over hele Sjælland - fra Vordingborg i syd til Helsingør på Nordsjælland. Mange af disse vælge at lave en vedligeholdelsesaftale. Det betyder at vi efter et aftalt interval kommer forbi din bolig og renser taget for alger og mos.

Så behøver du ikke længere bekymre dig om der år efter år kommer alger og mos på taget. Vi sørger for det hele - og du behøver ikke være hjemme for at vi kan udføre tagrensningen. Blot der er tilgang til vand.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på tagrens, så kontakt os i dag. Du kan skrive til os på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via telefon 70 26 10 11
Læs mere om Tagrens