Tagrensning København | Få priser på tagrens i Storkøbenhavn

 tagrens2

Hvis dit tag er beskidt og fyldt med alger og mos, kan du have behov for at få taget renset. Algekvit tilbyder tagrensning i hele Storkøbenhavn og andre byer nær København.

Vi har mange års erfaring og vores dygtige og professionelle medarbejdere sikrer, at du får leveret et kvalitetsarbejde. 

Vi bruger udelukkende miljøgodkendte rensemidler og behandlingen bliver foretaget fra jorden. Derfor behøver vi ikke at betræde dit tag, og undgår derfor at beskadige taget under processen.

Algebehandling af et tag er en længere proces, og det tager normalvis fra 2 til 6 måneder inden det endelige resultat af tagrensningen kan ses. 

Tidshorisonten for behandlingen afhænger af, hvilken årstid du får renset dit tag samt vind og vejr. For at kunne påbegynde behandlingen er det et krav, at der er tørvejr samt at der ikke er risiko for frost.

Priser på tagrensning i København

Vi har landets bedste priser på algebehandling af tage, og finder du en bedre pris matcher vi tilbuddet. Det kalder vi prisgaranti, og det sikrer at du får en god pris, men uden at vi går på komprims med kvaliteten af arbejdet.

Vi har mange kunder i København som vælger at indgå en abonnementsaftale. Det betyder at vi kommer med et aftalt interval og sørger for at afrense taget.

Det kan både være én gang om året eller hver halve år. Så behøver du som kunde aldrig mere tænke på om dit tag holdes flot og pænt.

Hvis du ønsker et tilbud på tagrens i København, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe direkte på vores telefon 70 26 10 11. Vi sidder klar ved telefonen fra kl. 8.00-16.00 alle hverdage. Du kan også bestille en algehandling lige her

Vi kan desuden også hjælpe med rensning af terrasser, indkørsler og udendørs gangarealer for alger og mos. 

Hjælp til bestilling

Ring: 70 26 10 11

Vi sidder klar ved telefonen
til at guide dig igennem.
 

Åbningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.