https://youtu.be/5O4oBuiASpc

Tagrens Jylland

Flere og flere tage i Jylland trænger til tagrens. Det skyldes de seneste par års fugtige vejr og milde vintre.

Fortsætter denne trend vil man indenfor en årrække kunne se flere alger, flisepest, mos mm, end nogensinde før. Det er ikke kun i Jylland man laver tagrens. Hele Danmark er mere eller mindre ramt, dog er der enkelte småøer, som stort set er gået fri for alger mm. Hvorfor det forholder sig sådan kan man kun gisne om, men en forklaring kunne være at konstante påvirkning af salt i luften kan være en forårsager dette.

Udføre vi kun tagrens i Jylland?

NEJ! Vi er godt nok et jysk firma, men vi udfører tagrens i hele Danmark. Den type af tagrens som vi tilbyder er en kemisk tagrens med algefjerner. Det betyder, at vi sprøjter taget med en væske der ” rener taget ” med tiden. Typisk går der mellem 1-12 mdr. før det endelige resultat kan ses efter en tagrens med algebehandling.

Jylland, Fyn og Sjælland er steder vi kører stort set hele året rundt, kun kraftig frost kan holde os hjemme. Priserne på en tagrens med algebehandling starter fra 800 kr, hvilket må siges at være billigt, når man tænker på det inkluderer kørsel - uanset om det er Jylland, Fyn eller Sjælland.
Se også: Tagrens Fyn, Tagrens