Professionel tagrens i Juelsminde, Hornsyld & Hedensted

 tagrens1

Beskyt dit hus og undgå kostbare tagskader. Bestil tagrens i Juelsminde, Horsens og Hedensted hos Algekvit Danmark Aps

Er dit hustag blevet delvist gråt og grønt, så er tiden kommet til at få foretaget en grundig tagrensning. Algekvit Danmark Aps er specialister i at rense taget og kan tilbyde dig Danmarks billigste professionelle tagrens i bl.a. Juelsminde, Horsens og Hedensted.

En tagrensning i Juelsminde, Horsens eller Hedensted udført af AlgeKvit Danmark Aps er en sikker måde til at slippe nemt og hurtigt af med de uskønne alger på dit tag, Med vores miljøgodkendte algebehandling slipper du tillige ved samme lejlighed af med evt. mos, svamp, lav og andet skidt der gror på taget.

Vi har med garanti Danmarks bedste priser, så du kan roligt overlade arbejdet til os. Ring allerede i dag til din tagrenser i Juelsminde, Horsens og Hedensted.

 

Hjælp til bestilling

Ring: 70 26 10 11

Vi sidder klar ved telefonen
til at guide dig igennem.
 

Åbningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.