https://youtu.be/5O4oBuiASpc

Tagrens Fyn

Tagrens på Fyn er ikke et problem for Algekvit. Vi kører ugentligt på Fyn og renser tage for de glade fynboere. Vores rens af tag består af en algefjerner, der sprøjtes på taget og som bekæmper de levende organismer. Behandlingen virker over tid, typisk fra 1-12 mdr. alt efter hvilken type alger du har på taget. Vi renser derfor ikke på taget med højtryk eller andet, der kan skade taget ved tagrensningen. Det er ene og alene kemi, der påføres taget, og det er helt uskadeligt for taget. Tage med meget mos, skal dog have flere gange af den kemiske tagrens, for at blive helt rene. I forhold til en traditionel tagrens er det, trods 3-4 behandlinger, stadig langt billigere, end hvis du manuelt skal rense taget med højtryk.

Priser på tagrens Fyn

Priserne starter fra 800 kr. for 100m2 tagflade. Inden du bestiller er det vigtigt, at du ved hvor stort dit tag er. Taget er nemlig altid noget større end selve huset, med mindre man har fladt tag.

Sådan beregner du tagarealet. Er huset fx 100m2 i grundplan og har huset 45 graders taghældning så er taget 145m2 + evt. udhæng på huset. Du ganger altså grundarealet med taghældning: grundareal x 1,45

Prisen på en tagrens på Fyn er 1.000 kr hvis taget er mellem 100-300m2

Byer: