Algekvit tilbyder tagrensning i Århus, Randers & Aalborg

 tagrens1

Vi beskytter, bevarer og forskønner dit tag med professionel tagrens i Århus, Randers og Aalborg

Alger er nogle små skadelige planter, der findes i flere tusinde forskellige arter. I sommerhalvåret trives algerne godt på dit tag og der er stor risiko for, at algernes rødder vokser ned i tagkonstruktionen. Her kan de forårsage revner, hvori fugten binder sig, en proces som forårsager frostskader, som drastisk forkorter tagets levetid.

Algevæksten ses oftest på nordsiden af taget, da sydsiden får mest sol, og derved sætter algerne i dvale ved at udtørre dem, men når fugten vender tilbage ved efterårstide, fortsætter algerne deres vækst.

Bestil derfor en tagrensning i Århus, Randers eller Aalborg hos Algekvit Danmark Aps, det kan vise sig at være en guldrandet investering.

 

Hjælp til bestilling

Ring: 70 26 10 11

Vi sidder klar ved telefonen
til at guide dig igennem.
 

Åbningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.