Image

Tagrensning

Hos Algekvit tilbyder vi professionel tagrensning, hvor vi effektivt fjerner alger, mos og øvrigt skidt fra taget. Vi yder landsdækkende service og tilbyder prisgaranti på alle opgaver.

Hvis du ønsker en pris på tagrens, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring 70 26 10 11 og få et uforpligtende tilbud.

Info om tagrens fra Algekvit

  • Vi dækker hele Danmark
  • Tilbyder både tagrens, maling af tag og efterfølgende imprægnering
  • Høj kvalitet til den bedste pris (Prisgaranti på alle opgaver)
  • Mulighed for vedligeholdelsesaftale. 
Image

Du opnår følgende fordele med en tagrensning

  • Spar med vedligeholdelse. Det er billigere end at reparere eller skifte taget.
  • Giver huset en højere værdi uden alger, mos og grønne vækster.
  • Frostsprængninger i tagstenene undgås.
  • Tagets levetid forlænges.
  • Taget får et sundere og pænere udseende.
  • Herlighedsværdien stiger.

Rensning af tag

Inden vi påbegynder arbejdet undersøger vi altid tagets stand. Ud fra en faglig vurdering ser vi om det kan betale sig at lave en afrensning. Ligeledes undersøger vi taget for defekte tagplader eller tagsten, som evt. skal udskiftes. Tagrenderne renses, så vi sikrer at der ikke opstår ophobning af vand.

Selve tagrensningen foretages med miljørigtige maskiner. Med en hedvands højtryksrenser renses taget for alger, mos, svampe og andre begroninger. Vi bruger udelukkende vand i denne proces for at beskytte naturen.

Efter rensningen af taget anbefales det at give en algebehandling. Algebehandlingen giver en præventiv effekt, og sikrer at levetiden på tagrensningen forlænges. Taget skylles af med vand og behandles efterfølgende med miljøgodkendt algemiddel.

Til sidst kan du vælge en afsluttende tagmaling og imprægnering. Alle ventil huller, skotrender og inddækninger afdækkes inden arbejdet påbegyndes. Der grundes med vandbaseret microdispenser fra sprøjte. Herefter påføres tagmalingen, som regel i to lag. Det gør tagoverfladen vandafvisende, og er medvirkende til at forhindre misfarvning og frostsprængninger, og giver samtidig begroninger vanskeligere betingelser.

Slutresultatet - er et stærkt og holdbart tag, og taget holder i mange år fremover, med en pæn og ren overflade.

Bestil tagrens og algebehandling

Vi tilbyder tagrensning med forskellige pakker alt efter, hvor meget du skal have fjernet. Du kan også vælge at indgå en fast vedligeholdelsesaftale med os, så du aldrig behøver at tænke på alger mere. Det er ikke bare en rigtig god investering i sig selv, du får den naturligvis også til Danmarks laveste pris – endda med garanti.


Hvis du ønsker en pris på tagrens, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring 70 26 10 11 og få et uforpligtende tilbud.