Tagrenderens

AlgeKvit tilbyder tagrenderens

Vi tilbyder rens af tagrender for både private og erhverv. Vi kan rense tagrender helt op til 12 meters højde fra jorden ved at bruge en specialudviklet støvsuger eller op til 18 meters højde ved brug af egen lift. Grundet det stigende antal af skybrud i Danmark er det vigtigere end nogensinde før at holde sine tagrender rene og klar til regnen. Dit tag udsættes hvert år for omkring 80-100 tons regn og sne så konsekvensen ved en tilstoppet tagrende kan være fatale for dit hus.

Tagrenderens – Er sund fornuft

Er tagrenderne tilstoppet kan det forårsage store skader på huset. Det kan blandt andet være skader som fugt eller frost- og vandskader. En tilstoppet tagrende vil i de fleste tilfælde være på grund af mos, blade og andet nedfaldet løv der tilstopper tagrenden. Det vil sige, at bor du tæt på træer eller ligende, har du formentling et større behov for ofte at få renset tagrenderne. 
Bor du derimod i et område uden træer eller ligende, er det som ofte mos fra taget, der er skyld i tilstopningen af tagrenderne.
Tagrenderens foretaget med en speciel skovl

Forsikringen dækker ikke

Der er ingen dækning, hvis der sker skader på huset grundet manglende tagrenderens!
- Oplyser konsulent i Forsikringsoplysningen Helle Pedersen.

Fyldte eller tilstoppede tagrender er den mest almindlige årsag til skader på huse. På kort sigt kan døre, vinduer og udhæng få råd og svamp. Facader med puds og maling kan ligeledes frostspringe, og med tiden kan det give indvendige skader som fugt og svamp på vægge samt i kælderen.

Vi klarer tagrenderensen for dig

Rens af tagrender er ikke ufarligt. Det indebærer ofte, at man skal stå på en høj stige, og bruge den ene hånd til at rense tagrenderne med. Vi anbefaler derfor alle, der ikke er trygge ved selv at udføre denne type arbejde, til at overlade det til fagfolk. Vi er  professionelle, og vi har langt bedre udstyr til både rens og sikkerhed. Til de helt høje opgaver, har vi spicialudstyr, som blandt andet støvsugere der kan nå op til 12 meters højde, og lift til de helt store opgaver.

Hvor tit skal tagrenden renses?
Vi anbefaler at få renset tagrender mindst 1 gang årligt, eller efter behov. I de fleste tilfælde er en gang årligt passende. Vi anbefaler ligeledes, at få udført tagrenderensen om efteråret.

NYT: Abonnement på Tagrenderens
Vi tilbyder som noget nyt tagrenderens på abonnementsordning. Vi kommer fast hvert år og renser dine tagrender. Du får en automatisk sms samt mail, dagen før vi kommer. På den måde kan du nå at forberede dig på vores besøg.

Priser på rens af tagrender

Synlige tagrender - 25 kr. pr. meter tagrende ( dog min. 725 kr. )
Max 2,5 meter til tagrenden.

Skjulte tagrender - 50 kr. pr. meter tagrende ( dog min. 725 kr. )
Max 2,5 meter til tagrenden.

Ved mere end 2,5 meter til tagrenden bruger vi en specialudviklet støvsuger eller lift. Dog kan vi i enkelte tilfælde bruge en stige i 5-8 meters højde, dette kræver dog en "fodmand" til at sikre stigen, altså 2 medarbejder. ( ring for tilbud på 70 26 10 11 )

Vores erfaring med tagrenderens

Algekvit har siden 2013 beskæftiget sig med tagrenderens. Vi har udført tusindevis af opgaver i hele Danmark. Derfor er vi blandt de mest erfarende spillere på det danske marked. Vi udfører hvert år opgaver, store som små, for private og erhvervskunder.

Vores Know-how samt udstyr gør, at vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser. Så gode priser at det som regl ikke kan betale sig, at gøre det selv. Flere vælger af samme grund, at tilmelde sig vores abonnementsordning. Det er nemt og betyder, at man kke skal tænke på tagrenderens i årene fremover. Vi kommer hvert efterår og renser tagrenderne. Så de er klare til at efteråret og vinteren kommer.

Hos Algekvit har du mulighed for at tilmelde dig abonnementsordninger på en lang række andre ydelser. Heri blandt Algebehandling af tag eller fliser, rens af solceller, myrebekæmpelse og ukrudtsbekæmpelse. Jo flere aftaler du tegner, des bedre priser vil du kunne opnå. Og måske endnnu vigtigere - desto mindre skal du tænke på alle de løse ender, når du går en tur i haven, og gerne vil nyde det gode vejr.

Alle ydelser leveres i henhold til vores salgs og leveringsbetingelser.