Rens af tagrender

AlgeKvit tilbyder rens af tagrender

Vi tilbyder rens af tagrender for både private og erhverv. Vi kan rense tagrender helt op til 12 meters højde fra jorden ved at bruge en specialudviklet støvsuger eller op til 18 meters højde ved brug af egen lift. Grundet det stigende antal af skybrud i Danmark er det vigtigere end nogensinde at holde sine tagrender rene og klar til regnen. Dit tag udsættes hvert år for omkring 80-100 tons regn og sne.

Forsikringen dækker ikke skader på grund af manglende rens af tagrender

Der er ingen dækning hvis der sker skader på huset grundet manglende rensning af tagrender! - Oplyser konsulent i Forsikringsoplysningen Helle Pedersen.

Fyldte eller tilstoppede tagrender er den mest almindlige årsag til skader på huse. På kort sigt kan døre, vinduer og udhæng få råd og svamp. Facader med puds og maling kan ligeledes frostspringe og med tiden kan det give indvendige skader som fugt og svamp på vægge samt i kælderen.
Image

Hvornår skal man bestille rens af tagrender ?

Vi anbefaler man renser tagrender mindst en gang årligt, Det bedste tidspunkt er om efteråret fra August - November

Priser på rens af tagrender

Synlige tagrender - 25 kr. pr. meter tagrende ( dog min. 725 kr. ) ( Max 2,5 meter til tagrenden )

Skjulte tagrender - 50 kr. pr. meter tagrende ( dog min. 725 kr. ) ( Max 2,5 meter til tagrenden )

Ved mere end 2,5 meter til tagrenden bruger vi en specialudviklet støvsuger, dog kan vi i enkelte tilfælde bruge en stige i 5-8 meters højde, dette kræver dog en "fodmand" til at sikre stigen, altså 2 medarbejder. ( ring for tilbud på 70 26 10 11 )
Alle ydelser leveres i henhold til vores salgs og leveringsbetingelser.