Få op til 40% bedre effekt.

På kun 1 år kan der samles så meget støv, alger og skidt på dine solceller at effekten reduceres med op til hele 40%, flere leverandøre mere at solcellerne renser sig selv når det regner, det har dog tydeligt vist sig ikke at holde stik. Det er derfor vigtigt som solcelle ejer at holde godt øje med panelerne om de er helt rene eller ej? der skal kun få gram skidt til at sænke effekten betydeligt!

 

Rens af Solceller hvordan?

Stort set alle fabrikanter af solceller advare og fraråder brugen af kemi til at rense solceller med. Derfor renser vi kun solceller med Ultra Rent Vand uden kalk og salter. Vi har lavet den nødvendige invistering i et anlæg der kan lave nettop Ultra Rent Vand og derved tilbyde rens af alle typer solceller uanset fabriakt. Vi renser som udgangsupnkt kun solceller i overskyget eller regnvejr da panelerne om sommeren kan blive meget varme og vi ikke ønsker at skade panelerne ved at give dem et kulde chok når vi vasker dem med koldt vand

 

Vi har helt enkelt og gennemskulige priser:

Vi tager kun 25kr Pr. Panel. Dog minimum 725kr. (Alt Inklusivt)

Der må max være 3 meter til tagrenden.

11156817 970260589674596 693949734 n 

Solcelle rens

 

 

 

 

 

 

 

Hjælp til bestilling

Ring: 70 26 10 11

Vi sidder klar ved telefonen
til at guide dig igennem.
 

Åbningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.