En Nilfisk tagrenser er ikke løsningen

Nilfisk tagrenser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nilfisk Tagrenser – Alt for besværlig

De danke byggemarkeder er fyldt med gør det selv ting som f.eks Nilfisk tagrenser hvad mange ikke ved er at trods den lange lance kan man tit have svært ved at nå rygningen på taget, hvorfor man alligevel skal op og klatre på taget, Nilfisk tagrenser er heller ikke billig i kemi, det skal man have med i sine beregninger inden man køber, kun ved meget små tage kan det betale sig at anvende Nilfisk gør det selv tagrenser

Nilfisk Tagrenser – ikke samme resultat

Trods man er meget omhyggelig og man selv syntes man har gjort sit bedste så er Nilfisk tagrenser langt fra så effektiv som en algebehandling udført af prof. Personale og udstyr, en Nilfisk tagrenser køre udelukkende på det tryk vandhanen kan give hvilket typisk er 3-5 bar, vores udstyr køre på mellem 150-500 bar alt efter opgavens omfang, vi kan derved skyde vandet langt længere og mere præcist.

Nilfisk Tagrenser er ikke en billig løsning

Med de priser vi køre på algebehandling mener vi ikke det kan betale sig at gøre det selv, vores pris på 300m2 alt inkl. er 925kr. Beregner man tid, kemi, resultat og investeringen i en Nilfist tagrenser med i prisen så er det langt dyrere end at bestille fagfolk til opgave.

Læs mere om: Fliserens - Algebehandling - Algefjerner

Hjælp til bestilling

Ring: 70 26 10 11

Vi sidder klar ved telefonen
til at guide dig igennem.
 

Åbningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.