Den professionelle myregift giver garanteret effekt

Er du træt af at bruge penge på mange forskellige produkter til myrebekæmpelse?

Er det som om, myrerne stadig formerer sig uanset hvad du gør?

Svarer du ja til disse spørgsmål, så er det nok på tide at overlade opgaven til en professionel.

Vi har andre og mere effektive midler til rådighed end private, uden at det af den grund er farligere eller mere skadeligt for omgivelserne. Som erfaren myrebekæmper, ved vi også hvor det er mest effektivt at påføre myregiften for længst holdbarhed.

Vælger du den professionelle løsning, har du virkningsgaranti. Det betyder ikke, at du aldrig ser en myre igen, men du vil opleve at myreplagen med tiden vil aftage

Hvor længe virker professionel myregift?

En behandling virker typisk 2-3 måneder. Jo større problemet var før behandlingen, jo længere tid vil det tage at slippe af med myrerne. Det er også afhængigt af om det kun er hos dig der er myrer. Hvis naboen også er plaget, så vil du hurtigere skulle have foretaget en genbehandling. Myrerne tager desværre ikke hensyn til matrikelnumre, så de vil vandre fra det ene hus til andet på jagt efter mad. De myrer du ser er som regel arbejdsmyrer, der henter mad til boet og dronningen. Får de fat i mad med myregift vil de bringe det tilbage til boet og dronningen, for hvis dronningen dør vil boet forsvinde og dermed også arbejdsmyrerne.

 

En anden effektiv metode er at sprøjte gift omkring huset, sådan at arbejdsmyrerne ikke kan undgå at krydse giften. Når giften har gjort det af med tilstrækkelig mange arbejdsmyrer, vil dronningen og resten af boet ikke kunne få mad nok og vil derfor gå til.

Gør det selv muligheder – lav dit eget myregift.

Der findes mange husråd og alternative løsninger til at lave sit eget myregift. Fælles for dem alle er, at de har meget begrænset eller ingen effekt. En metode som f.eks. kogende vand kan måske virke kortvarigt, men det varer ikke mange timer så er myrerne i gang igen.

Råd om at bruge salt, bagepulver eller kartoffelmel har også kun en begrænset effekt - eller måske slet ingen overhovedet. De kan i nogen tilfælde tværtimod forværre problemet ved, at tiltrække endnu flere myrer.

Effektive myrebekæmpelsemidler, anbefalede produkter.

Der findes mange produkter til bekæmpelse af myre samt myregift i de dansk supermarkeder, desværre har kun ganske få den effekt man kunne ønske sig. Skal vi fremhæve nogen som har en fornuftig effekt på myrerne, så kunne det være produkter som RTU Proff insektmiddel. Dette produkt har både en øjeblikkelig og en længerevarende virkning. Det kan anvendes både ude og inde. Produktet kan bl.a. købes hos elite-rens.dk

Myrelokkedåser - hvilke er bedst ?

Gennem tiden har vi testet en lang række myrelokkedåser, men vi er ikke imponerede af resultaterne.

Den løsning vi anbefaler vores kunder er, at købe tomme myrelokkedåser og sprøjte dem med Max Force Quantum. Det giver dig den mest effektive myrelokkedåse som både kan placeres overalt og genanvendes.

Se hvordan Max Force Quantum virker: