Myrebekæmpelse

Myrer kan lave store skader på huset

Som vist på billederne nedenfor kan man se myrer, der er i færd med at lave et myrebo i en sokkel på et parcelhus. Det ses desværre alt for ofte, at myrer laver store huller i sokler og laver myrebo i sokkel og hulmur. Problemet er ikke som sådan myrerne (om end de ér trælse at have i hus og have). Det egentlige problem ligger i, at myrerne laver huller i soklen så vandet kan trænge ind med risiko for at frostsprænge dele af soklen, når vinteren kommer.

Produkter til myrebekæmpelse

Hos Algekvit kan vi tilbyde nogle af de bedste produkter til myrebekæmpelse. Mange af produkterne er magen til dem der bruges af professionelle virksomheder, og du kan købe dem direkte i vores webshop.
Myrelokkedåse
Myrelokkedåser
Disse produkter virker til overflade bekæmpelse af myrer indendørs eller i dit drivhus. Hvis problemet er dybere end det skal du overvejer andre produkter
Myregift til udvanding
Myregift til udvanding
Denne type myregift er til udvendig brug og anvendes direkte mod myreboet og myrernes gangarealer omkring huset. Giften blandes op i vand efter producentens anbefalinger.
Myre gift spray
Myregift spray
Der findes flere forskellige slags myregift spays, som både kan anvendes udvendig eller indvendig. Nogle typer af sprays er også godkendte til anvendelse i professionelle køkkener, bagerier mm. Husk altid at læse producentens anbefalinger. Nogle produkter skal man være forsigtige med, da giften kan udvikle resistens hos insekterne.
Professionel myrebekæmpelse
Professionel myregift
Der findes mange myregift produkter udviklet specielt til professionelle. Disse produkter kan være lidt svære at få fat i, hvis du går ned i dit lokale byggemarked. De professionelle produkter er ekstremt effektive, men de kræver også, at man sætter sig ind i produkterne og følger anvisningen fra producenten til punkt og prikke. Den professionelle myregift er væsentlig dyrere end den til husholdingsbrug.
Gå til algekvit webshoppen for at finde myregift til myrebekæmpelse