Træt af myrer?

AlgeKvit tilbyder nu som det første algefirma i Danmark at blive myreKvit. Vi kan bekæmpe myre både ude og inde. Du får et øjeblikkeligt resultat så du bliver fri for myrene med det samme. Vores behandling er uden nogen form for gener, hverken lugtmæssigt eller andre gener man kunne forestille sig.

 

Bekæmpelse af myrer hvornår:

Vi bekæmper myrer i Perioden fra 1´th Marts til 30´th September, Behandlingen kan kun udføres i tørvejr. Leveringstid fra bestilling til udførsel kan variere alt efter vejrforhold og belligenhed, Normalt går der mellem 1-3 uger fra bestilling til behandling er udført. Du modtager altid en sms dagen før vi kommer og udføre behandlingen. Har du akut behov for hjælp kan man altid betale 500kr i akut gebyr så kommer vi hurtigst muligt.

 

Myrer kan lave store skader på huset!

Som vist på billederne nedenfor kan man se myrer der er i færd med at lave et myre bo i en sokkel på et paracelhus, det ses desværre alt for tit at myrre laver store huller i sokler og laver myrebo i sokkel og hulmur. Problemet er ikke myrerne alene når vinteren kommer og soklen er fyldt med huller kan vandet trænge ind og derefter frostsprænge større dele af soklen.

 

Priser på myrebekæmpelse

Prisliste:

Hus op til 250m2 i grundplan - bekæmpelse udvendigt 925 kr.

Indvendig behandling + 500kr ( kan kun vælges sammen med udvendig behandling )

Akut gebyr + 500kr. ( til dig der ikke kan vente 1-4 uger )

Ved større huse eller erhvervsbygninger ring for pris på 70 26 10 11 eller skriv på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Myrebekæmpelse   Myre_problem2.png

 

 

 

 

Hjælp til bestilling

Ring: 70 26 10 11

Vi sidder klar ved telefonen
til at guide dig igennem.
 

Åbningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.