Mosfjerner til tag | Vi fjerner mos på alle typer tage her >

Mosfjerner til tag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brug for mosfjerner til tag ?

En algebehandling af dit tag er det nærmeste du kan komme en mosfjerner til taget, alt efter hvor voldsomt taget er ramt af mos begroning skal tages behandles flere gange, det er også altid en god ide at feje taget frit for mos efter det har fået en omgang mosfjerner ( algebehandling )

Mosfjerner til tag – billigere end du tror

Med priser der starter fra 725kr alt inkl, er der ikke rigtig nogen billigere måde at få mosfjerner til taget på, med de priser skal man ikke selv begynde at kravle rundt på taget og udsætte sig selv og andre for unødig farer, en mosfjerner til tag påføres fra jorden og virker i løbet af få uger.

Bestil Mosfjerner til tag online

Øverst på denne side kan du se nogen menuer, heriblandet en menu med teksten Algebehandling, tryk på denne og vælg den pakke der passer til dit hus, du vil kort efter bestillingen modtage en ordre bekræftelse med informationer om din bestilling af algebehandling ( mosfjerner til tag )

Læs mere om: Algefjerner til fliser - Alger tag - Bestil algebehandling

Hjælp til bestilling

Ring: 70 26 10 11

Vi sidder klar ved telefonen
til at guide dig igennem.
 

Åbningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.