Stråtag | Bekæmpelse af mos og alger på stråtage lige her >

Mos på stråtag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AlgeKvit Danmark Aps er specialister i mosbehandling – også i bekæmpelse af mos på stråtag

Vil man have mange års glæde af sit stråtag, er det en god ide at sætte sig ind i problematikken omkring mos på stråtag:

Mos på stråtaget bevirker, at fugten fastholdes i taget, og at den fornødne udtørring af rørene således ikke finder sted. Mos blokerer for luftgennemstrømningen imellem rørene med det resultat, at mikroorganismer tumler sig lystigt og stortrives i den fugtige belægning. Mos, alger og bakterier ligefrem spiser rørene, og der dannes i løbet af kort tid en skadelig kompostmasse. Fugten går dybere og dybere ind i stråtaget, og der opstår hurtigt fordybninger og render i stråtaget.

Men fortvivl ikke! Lad AlgeKvit vedligeholde og forlænge levetiden for dit stråtag med en årlig mosbehandling. Vi yder prisgaranti og er simpelthen Danmarks billigste specialist firma til bekæmpelse af mos på tag – også mos på stråtag.

Vidste du at en grundig mosbehandling forlænger levetiden for dit stråtag og alle andre tag typer?

Hos AlgeKvit Danmark og Jysk Tagrens er vi specialister i mosbehandling og bekæmpelse af alger. Vi har mange års erfaring og kan tilbyde landets billigste priser gennem en betryggende prisgaranti som indebærer, at vi simpelthen matcher evt. lavere priser, som du undtagelsesvis kan blive tilbudt.

Et nyt stråtag, der har den nødvendige luftregulering indefra og bliver holdt fri for mos gennem årlig mosbehandling, har en normal levetid på minimum 40 til 50 år afhængigt af taghældning og tykkelsen på stråtækningen.

Når det gælder alle øvrige tag typer med mos på tag, behandler vi mos og alger samtidigt. Effektiv behandling, der ligeledes både forskønner og forlænger tagets levetid.

Ring til os og få et godt tilbud. Bekæmpelse af mos og alger m.m. er billigere end du tror og mere effektivt end du aner.

 

Læs mere om: Fliserensning - Mosfjerner tag - Alger

Hjælp til bestilling

Ring: 70 26 10 11

Vi sidder klar ved telefonen
til at guide dig igennem.
 

Åbningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.