Mos på fliser

Vi fjerner alger og mos på fliser i en og samme arbejdsgang. Kontakt AlgeKvit Danmark Aps og hør mere

Mange husejere kigger på deres tag, terrasse og indkørsel og tænker måske, at det endnu ikke er så slemt angrebet af alger, mos eller lav, og at en algehandling derfor godt kan vente yderligere et år eller to. Men vent ikke for længe, idet risikoen for permanente skader forøges.

AlgeKvit Danmark Aps udfører professionel algebehandling. Vi fjerner effektivt alger og mos på fliser og tag overalt i Danmark – og det tilmed til landets billigste priser.

Ring til os og hør nærmere, vi kommer gerne hjem til dig for at lave en prøvebehandling helt gratis.

Vælg det sikre frem for det usikre, vælg Algekvit Danmark Aps. Vi fjerner mos på fliser til lavpris

Er du vant til at skulle bruge knofedt og syrefyldte kemikalier for at fjerne mos mellem fliser? AlgeKvit Danmark Aps kan fjerne mos på fliser og mos mellem fliser effektivt, hurtigt og billigt – uden brug af knofedt. Med vores unikke og mobile system tilbyder vi at rense fliser og klinker, fjerne mos mellem fliser dybt ned i fugerne hos både virksomheder, institutioner og private – til Danmarks laveste priser. Få rene, lyse og pæne fuger uden mos i dine klinke- og flisegulve, på terrasser og indkørsler. Det er billigere, hurtigere og nemmere end du nok tror!

Når du får brug for en effektiv mosfjerner er det Algekvit du skal ringe til.

 Husker du at feje dine fliser? Nej vel, men kommer der lidt jord på fliserne, kommer der sikkert også snart mos på fliserne, og pludselig ligner dine fliser en frodig grøn skovbund.

Vi har både stor erfaring, det bedste udstyr og den rette professionelle behandling, der gør os en til effektiv mosfjerner. Faktisk fjerner vi også gerne de alger, der sikkert er på fliserne også. Men det gør vel ikke noget?

Mosfjerner og beskytter vi sørger for det hele omkring problemet med mos på fliser

Hos Algekvit tilbyder vi ikke bare at være din mosfjerner, vi kan også sørge for, at dine fliser ikke får et frodigt mostæppe igen foreløbig. Eller alger eller grønne belægninger for den sags skyld. Tricket er, at vi imprægnerer dine gamle fliser, så de er effektivt beskyttet mod alverdens fugt og skidt. Det forebygger samtidig frostskader og forlænger flisernes levetid, så det er altså en god investering med mindre du elsker at lægge nye fliser.

Danmarks billigste mosfjerner til at håndtere mos på fliser er Algekvit og det garanterer vi.

Hvordan kan vi nu kalde os Danmarks billigste mosfjerner? Jo, udover at vi har lave priser, har vi også prisgaranti, så skulle du finde et bedre tilbud på tilsvarende arbejde, matcher vi det. Men vi kan naturligvis ikke gøre det gratis, som du selv kan. Til gengæld kan vi garantere en professionel løsning samt muligheden for imprægnering. Vi har forskellige prispakker alt efter, hvor meget du har behov for. Vi fjerner mos fra februar til november, dog ikke når der er risiko for frost - og vi rykker ud i hele landet ved problemer med mos på fliser.

Her på vores hjemmeside kan du læse mere om at fjerne mos mellem fliser og fjerne mos på fliser.

Læs mere om fliserens