Jysk Tagrens og Algekvit Danmark Aps

Jysk tagrens

 

 

 

 

 

 

 

 

Når kun det bedste er godt nok og prisen den bedste, vælger man tagrens med Algekvit Danmark Aps og Jysk Tagrens ved roret

Er dit tag blevet mosbegroet og fyldt med alger – ikke noget kønt syn, så er tiden inde til at bestille en forskønnende omgang tagrens hos Jysk Tagrens, som er en integreret del af Algekvit Danmark Aps. Men ikke alene indebærer en grundig tagrens et ”facelift” for hele din ejendom, det forlænger også levetiden for dit tag ganske betragteligt.

Ring til os og hør nærmere. Vi byder på Danmarks bedste priser med prisgaranti. Finder du en billigere pris, så matcher vi den ganske enkelt.

Læs mere om vores tagrens her

Hjælp til bestilling

Ring: 70 26 10 11

Vi sidder klar ved telefonen
til at guide dig igennem.
 

Åbningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.