Image

Grafittirens

Fjernelse af uønsket graffiti med efterfølgende antigraffiti imprægnering. Kontakt AlgeKvit Danmark Aps


Står du i den ulykkelige situation at være ejer af en facade eller bygning, som er blevet udsat for meningsløst graffiti hærværk, så skal du hurtigst muligt få et professionelt graffiti afrensnings firma til at fjerne det, så din bygning på ny kan fremstå pæn.

Hos AlgeKvit Danmark Aps har vi mange års erfaring med fjernelse af graffiti og kan derfor tilbyde dig en professionel og erfaren graffitirensning til Danmarks bedste pris. Vi har gennem årene fjernet graffiti fra alverdens forskellige slags facader og bygninger.

Stop graffiti på din ejendom i fremtiden. Vi tilbyder også at lægge en imprægnering, der gør det meget vanskeligt at udøve graffiti hærværk. Vi laver gerne en mindre graffitirens og en prøve imprægnering, inden vi påbegynder behandlingen. Med en sådan fremgangsmåde kan du være sikker på, at behandlingen ikke er årsag til misfarvninger. Du kan imidlertid ikke forvente, at en imprægnering med antigraffiti er helt usynlig, men vi sørger naturligvis for at vælge det optimale graffiti remover og imprægnerings produkt til netop din facades overflade, så du opnår det bedst mulige resultat.

Når din facade eller andet er blevet behandlet med antigraffiti, er det let at udføre en ny graffiti afrensning ved blot at anvende varmt vand og en højtryksrenser. AlgeKvit Danmark ApS påtager sig også gerne denne opgave, og vi tilbyder som altid Danmarks billigste priser med indbygget prisgaranti.

Du er altid velkommen til at læse meget mere her på vores hjemmeside, ligesom du altid er mere end velkommen til at kontakte os, såfremt du er i tvivl om noget og ønsker yderligere information.

 

Vær på forkant med graffiti hærværk, kontakt AlgeKvit Danmark Aps og lad os hjælpe dig


Hos AlgeKvit Danmark Aps anvender vi udelukkende effektive og miljøvenlige midler til graffitirensning i kombination med det mest sofistikerede renseudstyr. Det indebærer, at vi kan fjerne graffiti fra så godt som alle overflader: blandt andet pudsede husmure, metal overflader, træ, beton, mursten, porte samt tog og busser med mere.

Vi fjerner graffiti til Danmarks billigste priser – professionelt og med mange års erfaring i baglommen - og så byder vi på en unik prisgaranti som indebærer, at vi matcher den næsten utænkelige situation, at du skulle blive tilbudt en lavere pris på fjernelse af graffiti andetsteds fra. Tryghed og maksimal god kundeservice kalder vi det.

Her på vores hjemmeside kan du finde masser af information omkring effektiv graffitirensning med efterfølgende beskyttende imprægnering. Vi kan desuden tilbyde at fjerne alger mos og lav med mere fra både dit tag, din husfacade, din terrasse og din indkørsel – med andre ord, vi fjerner graffiti og uønskede vækster overalt. Stop uskøn graffiti med en effektiv graffitirens og efterfølgende imprægnering.
Alle ydelser leveres i henhold til vores salgs og leveringsbetingelser.