Image

Graffitirens

Fjernelse af uønsket graffiti med efterfølgende anti-graffiti- imprægnering.

Står du i den ulykkelige situation at være ejer af en facade eller bygning, som er blevet udsat for graffiti, skal du hurtigst muligt få et professionelt afrensningsfirma til at fjerne det, så din facade kan fremstå pæn igen, og så den ikke “inviterer” til yderligere graffiti.

Hos AlgeKvit Danmark har vi mange års erfaring med fjernelse af graffiti, og vi kan derfor tilbyde dig en professionel og erfaren graffitirensning til Danmarks bedste pris. Vi har gennem årene fjernet graffiti fra alverdens slags facader og bygninger.

Stop graffiti på din ejendom i fremtiden

Vi tilbyder også at lægge en imprægnering, der gør det vanskeligere at udøve graffiti-hærværk i fremtiden. I den forbindelse tilbyder vi at lave en mindre graffitirens og en prøve-imprægnering, inden vi påbegynder behandlingen, så du og vi kan sikre os, at  behandlingen ikke er årsag til eventuelle misfarvninger.

Du kan imidlertid ikke forvente, at en imprægnering med anti-graffiti er helt usynlig. Men vi sørger naturligvis for at vælge den optimale graffiti remover samt imprægneringsprodukt til netop din facade, så vi opnår det bedst mulige resultat.

Når din facade eller andet er blevet behandlet med anti-graffiti, er det let at udføre en ny graffiti-afrensning ved blot at anvende varmt vand og en højtryksrenser. AlgeKvit Danmark påtager sig også gerne denne opgave, og vi tilbyder som altid Danmarks billigste priser med indbygget prisgaranti.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information, telefon 70 26 10 11.
 

Vær på forkant mod graffiti-hærværk

Vi anvender udelukkende effektive og miljøvenlige midler til graffitirensning i kombination med det mest sofistikerede renseudstyr. Det indebærer, at vi kan fjerne graffiti fra så godt som alle overflader: blandt andet pudsede husmure, metaloverflader, træ, beton, mursten, porte samt tog og busser.

Vi fjerner graffiti til Danmarks billigste priser – professionelt og med mange års erfaring i baglommen.
Og så tilbyder vi en unik prisgaranti, som indebærer, at vi matcher den, nærmest utænkelige situation, at du skulle blive tilbudt en lavere pris på fjernelse af graffiti andetsteds fra. Tryghed og god kundeservice, kalder vi det.

Her på vores hjemmeside kan du finde masser af information om effektiv graffitirensning med efterfølgende beskyttende imprægnering. Vi kan desuden tilbyde at fjerne alger mos og lav med mere fra både dit tag, din husfacade, din terrasse og din indkørsel – med andre ord, vi fjerner graffiti og uønskede vækster overalt!
Alle ydelser leveres i henhold til vores salgs og leveringsbetingelser.