Hvornår er det bedst at rense fliser

Vi kan rense fliser året rundt, hverken frost eller sne er en hindring. Vi har udstyr, der kan lave 130 grader varmt vand - derfor kan vi tilbyde denne service hele året rundt. Ligger der lidt sne, vil det varme vand være nok til at få sneen til at smelte. 

Algekvit tilbyder Danmarks bedste priser på rensning af havefliser. Vi tilbyder desuden prisgaranti. Det betyder, at vi matcher ethvert tilbud, som du skulle have fået. Da priserne kan variere alt efter belægning og areal, oplyser vi ikke vores priser her på siden.

Hvem kan få renset fliser?

Alle kan fliser tåler en afrensning og imprægnering, uanset type af sten. Hvis du gerne vil hvor rene dine fliser kan blive, tilbyder vi et gratis konsulent besøg hvor vi opmåler dine fliser og laver en gratis prøverens.

Har du ikke brug for en afrensning, men ønsker du kun en imprægnering er dette også muligt. Vi anbefaler altid, at den nylagte indkørsel eller terrasse får en imprægnering hurtigst muligt.

 

Bestil fliserens fra Algekvit

Vil du gerne have dine fliser rene igen og undgå mos, alger og flisepest i fremtiden? Så tøv ikke. Vi kommer gerne ud til dig og laver en gratis prøve samt opmåling af dine fliser. Det er ganske uforpligtende - Ring eller skriv så hjælper vi dig!

Vi tilbyder flg.

  • Rensning af fliser
  • Imprægnering med 20 års garanti.
  • Årlig vedligeholdelse af fliserne så de forbliver pæne år efter år

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring 70 26 10 11 og få et uforpligtende tilbud.

Du kan også bestille en gratis prøverens af dine fliser læs mere her