Få Danmarks længste Garanti på fliseimprægnering af havefliser.

Hos AlgeKvit Danmark var vi de første i Danmark, der kunne tilbyde 20 års garanti på fliseimprægnering mod flisepest og vedvarende alger. For at opretholde garantien skal man tilmelde sig vores årlige vedligeholdelsesservice, hvor vi kommer forbi i foråret og sprøjter fliserne med vedligeholdelsesskum. Det holder fliserne rene år efter år. Skulle fliserne have fået et grønligt skær, vil dette også forsvinde med denne behandling.

Helt nye fliser kan også imprægneres

Vores imprægnering er miljøvenlig og indeholder ingen farlige kemikalier, derfor er der heller ingen faremærkning på vores produkt. Imprægneringen gør ligeledes ingen skader på planter eller blomster hvis de skulle blive ramt. Produktet vi anvender er farveløs, så det giver igen farveforskel på dine fliser. Virkningen på fliserne kan variere. Hvis fliserne er af god kvalitet vil man ofte opleve vandet på fliserne afvises og ligger i dråber kortvarigt. Fliser af dårligere kvalitet vil ikke opnå denne effekt, men fliseimprægneringen vil stadig være lige så effektiv.

Fliseimprægnering
imprægnering af fliser

Nano Imprægnering af fliser – Landsdækkende service

Hos AlgeKvit benytter vi kun kvalitets Nano imprægnering. Imprægneringen påføres fliserne for at lukke fliserne, så de ikke optager vand og derfor tørre hurtigere igen. Fordelen er, at når fliserne optager mindre vand mindskes risikoen for frostspringning i overfladen . Flisen vil se ny ud i længere tid, ligesom levetiden forlænges. Der er derfor god økonomi i, at imprægnere både nye og gamle fliser. Priserne på imprægnering af fliser er afhængig af hvor mange m2 der er tale om. Jo større arealer, jo billigere bliver prisen pr. m2 prisen. For 100m2 er prisen 3.000 kr altså 30 kr/m2

Nano imprægnering

Imprægnering af nye fliser med 20 års garanti.

Har du fået lagt nye fliser kan du med en Nano imprægnering fra AlgeKvit opnå 20 års garanti. Det betyder dine nye fliser vil være pæne de næste 20 år! Garantien er betinget af du tilmelder dig vores årlige vedligeholdelsesaftale. For at kunne imprægnere fliserne skal de være helt rene, der må derfor ikke være kommet skidt eller alger på dem. Normalt må fliserne max. være 1 år gamle.

Fliseimprægnering: Rensning og imprægnering af fliser.

Har du beskidte fliser kan du med fordel få udført fliserens og efterfølgende imprægnering af dine fliser. Med fliserens får du helt rene fliser igen, ja de bliver som nye igen! Alger, mos og flisepest forsvinder uden problemer. Efter fliserne er blevet renset anbefaler vi altid de får vores nano imprægnering med 20 års garanti. Du kan se meget mere om vores fliserens i videoen herunder:

Gør det selv løsningen til fliseimprægnering

Fliseimprægnering: Gør-det-selv løsning til imprægnering af fliser

Er du gør det selv typen, findes der forskellige gør det selv løsninger. Der findes flere webshops hvor man kan købe produkter til imprægnering. Mærker som Bollerup Jensen fliseimprægnering, Bollerup Jensen fliserens er blot nogle af de mange forskellige mærker. Vi har også vores egen fliseimprægnering, som du kan købetil yderst fordelagtige priser. 5 Liter fliseimprægnering koster kun 299 kr. + forsendelse. Ved køb af et større parti kan du opnå rabat eller gratis fragt.

Kan jeg selv imprægnere mine fliser?

Ja det kan du godt! Det er vigtigt, at dine fliser er rene og tørre før du kan påføre fliseimprægnering. Fliseimprægneringen kommer klar til brug. Husk at følge vejledningen om dosering for det optimale resultat (fremgår af dunken). Skulle du være så uheldig at overdosere, kan fliserne få en brunlig farve, som kan være svær at komme af med igen. Vær derfor altid omhyggelig med at overholde doseringen. Ved anvendelse skal du være opmærksom på at hvidudtræk kan i sjældne tilfælde forekomme på alle former for beton og betonfliser.

Når du er færdig med imprægnering skal anvendt udstyr skylles grundigt. Efter endt behandling kan fliserne synes mørkere i 4-6 uger inden fliserne får deres egen farve og du for alvor kan se det flotte resultat.

Hvad koster det pr. m2 at imprægnere fliser?

Prisen pr. m2 ved gør-det-selv løsningen ligger på mellem 10-15 kr pr. m2, alt efter hvor meget fliserne suger. Det er derfor en meget billig måde at få imprægneret fliserne på.  Vi sender altid fliseimprægneringen via GLS og leveringstiden er ca. 2-5 hverdage. For bestilling ring 44141456 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvordan opnår jeg det bedste resultat?

Vi mener, at det bedste resultat opnås ved at hyre en fagmand til at løse opgaven. Og det er der flere grunde til. For det første har vi som professionelle det helt rigtige udstyr, så vi skånsom kan rense dine fliser inden imprægneringen foretages. Du kan nemlig sagtens komme til at beskadige overfladen på dine fliser, hvis du eksempelvis kaster dig ud i at rense dem med en højtryksrenser. Selve fliserensningen er helt afgørende for slut resultatet, og det kræver både know how og professionelt udstyr. Vi starter med at afrense fliserne og med vores specialudstyr fjerner vi alger, flisepest, mos og andre uønskede belægninger, det kan sidde fast i overfladen på dine fliser. Når overfladen er fuldstændig renset, skal fliserne desinficeres. Det gør vi ved at påføre en særlig desinficerende væske som trækker ned i flisen og fjerner de dybtliggende alger. Denne væske modvirker samtidig, at der kommer grønne belægninger på fliserne fremadrettet. Når fliserne endelig er renset og desinficeret påføres imprægneringen. Her er det som nævnt tidligere vigtigt at flisen er helt tør inden den imprægneres. Vi vil derfor ikke imprægnere samme dag som vi renser fliserne. Her vil vi typisk vente 2-3 dage. Når opgaven er helt færdig vil du stå med et smukt resultat, hvor dine fliser ser ud som nye.

Skal man genopfylde med sand?

Man vil i forbindelse med rensningen have skyllet det meste af sandet op af fugerne. Derfor skal disse naturligvis efterfyldes. Hos os kan du også nøjes med kun at bestille imprægneringen af dine fliser. Det er et tilbud til dig, som har fået anlagt en ny indkørsel, terrasse eller anden flisebelægning. Vi anbefaler nemlig altid, at man får imprægneret nye fliser.

Der er mange som tror, at de før og efter billeder vi viser her på siden er snyd. Men det er ikke snyd. Og du vil ikke tro dine egne øjne når du ser hvor rene og flotte dine fliser kan blive - Også selvom du aldrig har renset dem før. For at overbevise dig, tilbyder vi helt kvit og frit en gratis prøve rens af dine fliser. Med prøverensen kommer vi ud til dig og renser 1 x 1 meter af din terrasse eller indkørsel. Så kan du se med dine egne øjne hvor flot det bliver. Sådan en prøverens kan du bestille her.

Med det rigtige udstyr kan man rense fliser hele året rundt. Da vores fliserenser kan producere vand som er 130 grader varmt, er hverken sne eller is en hindring, når vi skal rense fliser. Prisen på en fliserens og efterfølgende imprægnering vil variere alt efter størrelsen arealet der skal renses, samt belægningen på fliserne. En god start er, at bestille den før omtalte prøverensning af fliserne. Her vil vores mand være ude hos dig, og kan derfor hurtigt danne sig et overblik over opgavens omfang. Det betyder, at han vil kunne give dig en pris samme dag som han er hos dig. Vi er så sikre på vores priser, at vi tilbyder prisgaranti. Det betyder, at vi matcher ethvert tilbud du har modtaget.

Som noget nyt har vi hos Algekvit lavet en webshop, hvor du som kunde kan købe mange af de produkter vi anvender til henholdsvis fliserens og fliseimprægnering. Udover disse produkter kan du også købe forskellige former for algerens, myregift samt diverse udstyr, hvis du selv vil igang med behandlingerne. Webshoppen hedder Algekvit shop og du kan finde den ved at klikke på dette link, der vil tage dig direkte til webshoppens forside. Vi ønsker at understrege vigtigheden i at du læser og følger vejledningerne der er på de forskellige produkter. Blandes produkterne i forkerte forhold kan det have skadelige virkninger på de områder du ønsker at behandle. Det samme gør sig også gældende hvis du blander produkterne med andet en det der er anvist. Virkningen af nogle produkter vil ganske enkelt forsvinde hvis de blandes sammen med andre produkter.