Fliserens uden imprægnering er som træ uden maling!

Fliserens og imprægnering er ikke den billigste løsning men det er den bedste! Har kvalitet også garanti har betydning for dig, kan du læse hvorfor vi tør give 20 års garanti på vores arbejde.

Hos Algekvit har vi som de første i Danmark udviklet en imprægnering, som vi står 100% inde for i 20 år. Vi giver derfor, som de første i Danmark, 20 års garanti på vores fliserens med imprægnering.

Hvad indebærer garantien?

Med vores garanti er du sikret imod der igen flisepest eller andre vedvarende alger i 20 år. Det betyder med andre ord, at du ikke skal bekymre dig om begroninger på fliserne de næste 20 år. Det gør vores flisebehandling med imprægnering meget mere interessant en de almindelige fliserens, da man ved de almindelige behandlinger ikke har nogen garanti eller nogen former for langtidsvirkning.

Kan man selv lave fliserens med imprægnering?

Svaret er naturligvis ja, man kan som udgangspunkt lave alting selv, men hvor længe holder det og hvem har har garantien? Svarene er nemme. Når du vælger at gøre det selv, er der ingen garanti. Du ved heller ikke hvor længe det holder og hvornår du skal over det igen. Vores erfaring viser, at imprægnering udført af private typisk er under- eller overdoseret. Ved underdosering har imprægnering ringe eller ingen effekt. Ved overdosering bliver fliserne brunlige, hvilket betyder at de skal renses helt forfra.