Fliserens Fyn

Algekvit udfører ugentligt fliserens på Fyn. I høj sæsonen samler vi opgaverne sammen og kører derfor over hele Fyn. Har du brug for fliserens på Fyn så tøv ikke med at kontakte Algekvit - Vi kører sikkert i din baghave allerede.

Fliserens på Fyn er blevet mere og mere nødvendigt. Det sker i takt med de klimaforandringer, vi har oplevet de seneste år. Den retning det danske vejr har ændret sig i, har blandt andet givet alger og flisepest bedre betingelser at vokse og sprede sig. Det sker til stor irritation for beboere ikke bare på Fyn men i hele landet.

Fortvivl ikke, vi kan hjælpe med bekæmpelse af alle slags alger og flisepest. Oplever du flisepest på dine terrasse, gangstier eller i din indkørsel, kan du starte med en gratis og helt uforpligtende prøve på fliserens. Tænker du hvem laver fliserens på fyn? Tænk Algekvit Danmark. Vi dækker ikke kun Fyn, Vi dækker hele landet. Tag fat i os i dag og bestil en gratis prøverens eller book en tid til en rens af jeres fliser på telefon 44141456

Byer: