Fliserens - Nyt liv til dine fliser!

Hos Algekvit tilbyder vi fliserens og imprægnering af fliser og belægningssten i hele Danmark. En rensning af fliser kan gøre din terrasse eller indkørsel som ny igen. Vi fjerner både alger, mos og flisepest på alle typer af sten.

Info om fliserens fra Algekvit

  • Du får flotte fliser der bliver som nye igen - på kun få timer.
  • Vi kører i hele Danmark.
  • Vores imprægnering holder i minimum 20 år, og sikrer dine sten en lang levetid.
  • Vi garanterer et godt resultat - Bestil GRATIS prøvebehandling hjemme på din terrasse eller indkørsel. Helt uforpligtende.
  • Du ser det færdige resultat med det samme.
  • Prisgaranti

Sådan foregår rensning af fliser udendørs

1. Afrensning af fliser.

Med vores professionel specialudstyr fjernes flisepest, alger og andre uønsket belægninger, som sidder i overfladen af flisen. Overfladen holdes intakt, og fliserne kan holde i mange år fremover.

2. Desinficering.

Efter afrensning får fliserne en desinficering, som trækker ned i flisen. Det fjerner de dybereliggende alger. Det modvirker også at fremtidige grønlige belægninger. En årlig desinficering om foråret sikrer dine fliser altid fremstår pæne og rene hen over sommeren.

Imprægnering af fliserne.

Imprægnering af fliser foretages få dage eller inden for 3-4 uger efter de er renset. Med vores helt unikke transparente nano imprægnering yder vi 20 års garanti. På denne måde beskyttes overfladen optimalt, og nye begroninger af alle slags mindskes mest muligt. Imprægneringen beskytter også fliserne mod syreregn, og sørger for at de optager mindre vand i fremtiden.

Tilføjelse af nyt fugesand.

Rensningen af fliserne vil skylle sand op af fugerne, og fugerne skal derfor fyldes op igen. Det gøres med fugesand eller stenmel. Disse produkter kan købes hos os til 5 kr. pr. kg. leveret på din adresse.

Hvorfor vælge en afrensning og imprægnering

Når du afrenser og imprægnerer dine gamle sten, bliver de helt rene og som nye igen på kun få timer. Du får udseendemæssigt en 'ny' indkørsel eller terrasse på en dag! Du undgår, at skulle købe dyre sten og bruge flere uger på at lægge dem.

Ved at afrense og imprægnerer dine gamle sten, værner du om miljøet. Du genbruger dine gamle sten, og sparer derfor på naturens ressourcer.

En imprægnering forebygger indtrængning af vand, fugt, skidt, smuds, alger, mos og grønne belægninger. En imprægnering forebygger også frostskader, hvilket gør at sten og fliser opnår en forlænget levetid. Vi anbefaler også husejere med nye terrasser at få en imprægnering. Jo før des bedre!

Hvem kan få en fliserens?

Alle kan få en afrensning og imprægnering, uanset type af sten. Ring: 7026 1011  for at få et uforpligtende tilbud på en fliserens. Du kan også sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Husk vi også tilbyder et gratis konsulent besøg hvor vi opmåler dine fliser og laver en gratis prøverens.

Har du ikke brug for en afrensning, men ønsker du kun en imprægnering er dette også muligt. Vi anbefaler altid, at den nylagte indkørsel eller terrasse får en imprægnering hurtigst muligt.

Hvilken årstid er bedst at rense fliserne?

Vi renser fliser året rundt, hverken frost eller sne er en hindring. Vi har udstyr, der kan lave 130 grader varmt vand - derfor kan vi rense fliser året rundt. Ligger der lidt sne, vil det varme vand være nok til at få sneen til at smelte. 

Algekvit tilbyder Danmarks bedste priser på rensning af havefliser. Vi tilbyder desuden prisgaranti. Det betyder, at vi matcher ethvert tilbud, som du skulle have fået. Da priserne kan variere alt efter belægning og areal, oplyser vi ikke vores priser her på siden.

Bestil fliserens fra Algekvit

Vil du gerne have dine fliser rene igen og undgå mos, alger og flisepest i fremtiden? Så tøv ikke. Vi kommer gerne ud til dig og laver en gratis prøve samt opmåling af dine fliser. Det er ganske uforpligtende - Ring eller skriv så hjælper vi dig!

Vi tilbyder flg.

  • Rensning af fliser
  • Imprægnering med 20 års garanti.
  • Årlig vedligeholdelse af fliserne så de forbliver pæne år efter år

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring 70 26 10 11 og få et uforpligtende tilbud.

Du kan også bestille en gratis prøverens af dine fliser læs mere her

Fliserens FAQ

Hvornår bliver fliserne renset?
Når du bestiller fliserens hos os får du en fast dato for rensning af fliserne.
Hvornår kommer I og imprægnere fliserne?
Skal jeg være hjemme når I kommer?
Skal der nyt sand i fugerne?
Sviner rensen meget?
Hvordan virker garantien?
Hvad er forskellen på fliserensning og algebehandling?
Kan flisernes overflade ødelægges?
Imprægneringen – er den virkelig nødvendig?
Hvordan kan man holde fliserne rene år efter år?
Hvornår kan fliserne renses?

Over 1.500 faste kunder kan ikke tage fejl

Med mere end 1500 faste kunder, der hvert år får besøg af Algekvit, kan vi med stolthed sige, at vi er blandt landets førende virksomheder på området. Vores kunder er ganske enkelt ellevilde med deres rene fliser. De vil gerne bevare resultatet år efter år. Derfor vælger de naturligvis, at få udført den årlige vedligeholdelse af deres fliser.

Kvalitet er vores DNA

Kvalitet kommer ikke af sig selv. Det har taget Algekvit 5 år at udvikle den imprægnering, der gør at vi som de eneste i Danmark, kan give 20 års garanti på vores fliserens! Vi vælger altid den bedste løsning. Til gavn for både os selv, men ikke mindst vores kunder. Vi tror på at kvalitet er bedre en kvantitet. Derfor bruger vi kun de bedste produkter på markedet. Samtidig har vi kun det bedste udstyr - Vi ønsker ikke at gå på kompromis! 

 

Miljøvenlig fliserens

Vores fliserens udføres med rent vand, uden tilsætning af kemikalier. Dette sikrer at grundvandet, planter, dyr og mennesker ikke tager skade af vores fliserens. Vi kan derfor med god samvittighed udføre fliserens, uden at bekymre os yderlig om vores omgivelser. Når selve fliserensen er udført, skal fliserne have en desinficering. Det er et skum, man sprøjter på fliserne. Skummet forsvinder igen efter 20-30 minutter. Dette skum er miljøvenlig, men det er stadig et kemikalie, som skal bruges med omtanke og respekt. Selve skummet er ikke farlig, men hverken mennesker eller dyr skal ikke i kontakt med det. Derfor skal man holde sig fra fliserne, indtil skummet er væk.

 

Få håndværkerfradrag på fliserens

Husk! Du kan benytte håndværkerfradraget, når du for lavet en fliserens. Du sparer med andre ord (ca. 33%) af arbejdslønnen på fliserensen. Arbejdslønnen vil altid fremgå, af den faktura du modtager fra os efter endt arbejde. Håndværkerfradraget indberettes til skat via din selvangivelse.

Alle ydelser leveres i henhold til vores salgs og leveringsbetingelser.