Fliserens - Nyt liv til dine fliser!

Hos Algekvit tilbyder vi fliserens og imprægnering af fliser og belægningssten i hele Danmark. En rensning af fliser kan gøre din terrasse eller indkørsel som ny igen. Vi fjerner både alger, mos og flisepest på alle typer af sten.

Info om fliserens fra Algekvit

  • Du får flotte fliser der bliver som nye igen - på kun få timer.
  • Vi kører i hele Danmark.
  • Vores fliseimprægnering holder i minimum 20 år, og sikrer dine sten en lang levetid.
  • Vi garanterer et godt resultat - Bestil GRATIS prøvebehandling hjemme på din terrasse eller indkørsel. Helt uforpligtende.
  • Du ser det færdige resultat med det samme.
  • Prisgaranti

Sådan foregår rensning af fliser udendørs

1. Afrensning af fliser.

Med vores professionel specialudstyr fjernes flisepest, alger og andre uønsket belægninger, som sidder i overfladen af flisen. Overfladen holdes intakt, og fliserne kan holde i mange år fremover.

2. Desinficering.

Efter afrensning får fliserne en desinficering, som trækker ned i flisen. Det fjerner de dybereliggende alger. Det modvirker også at fremtidige grønlige belægninger. En årlig desinficering om foråret sikrer dine fliser altid fremstår pæne og rene hen over sommeren.

Imprægnering af fliserne.

Imprægnering af fliser foretages få dage eller inden for 3-4 uger efter de er renset. Med vores helt unikke transparente nano imprægnering yder vi 20 års garanti. På denne måde beskyttes overfladen optimalt, og nye begroninger af alle slags mindskes mest muligt. Imprægneringen beskytter også fliserne mod syreregn, og sørger for at de optager mindre vand i fremtiden.

Tilføjelse af nyt fugesand.

Rensningen af fliserne vil skylle sand op af fugerne, og fugerne skal derfor fyldes op igen. Det gøres med fugesand eller stenmel. Disse produkter kan købes hos os til 5 kr. pr. kg. leveret på din adresse.

Hvorfor vælge en afrensning og imprægnering

Når du afrenser og imprægnerer dine gamle sten, bliver de helt rene og som nye igen på kun få timer. Du får udseendemæssigt en 'ny' indkørsel eller terrasse på en dag! Du undgår, at skulle købe dyre sten og bruge flere uger på at lægge dem.

Ved at afrense og imprægnerer dine gamle sten, værner du om miljøet. Du genbruger dine gamle sten, og sparer derfor på naturens ressourcer.

En imprægnering forebygger indtrængning af vand, fugt, skidt, smuds, alger, mos og grønne belægninger. En imprægnering forebygger også frostskader, hvilket gør at sten og fliser opnår en forlænget levetid. Vi anbefaler også husejere med nye terrasser at få en imprægnering. Jo før des bedre!

Andre artikler du kunne være interesseret i

fliseimprægnering

Få Danmarks længste Garanti på fliseimprægnering af havefliser.

Fliserens pris

Fliserens pris og kvalitet hænger sammen. Derfor er det vigtigt du er opmærksom på hvad…

Hele DK's fliserenser

Med Algekvit som fliserenser bliver dine fliser som nye

Rengøring af fliser

Hos Algekvit er vi specialister i rengøring af fliser.

Faq - fliserens: Ofte stillede spørgsmål

Er fliserens miljøvenligt?

Vores fliserens udføres med rent vand, uden tilsætning af kemikalier. Dette sikrer at grundvandet, planter, dyr og mennesker ikke tager skade af vores fliserens. Vi kan derfor med god samvittighed udføre fliserens, uden at bekymre os yderlig om vores omgivelser. Når selve fliserensen er udført, skal fliserne have en desinficering. Det er et skum, man sprøjter på fliserne. Skummet forsvinder igen efter 20-30 minutter. Dette skum er miljøvenlig, men det er stadig et kemikalie, som skal bruges med omtanke og respekt. Selve skummet er ikke farlig, men hverken mennesker eller dyr skal ikke i kontakt med det. Derfor skal man holde sig fra fliserne, indtil skummet er væk.

Hvornår er det bedst at udføre en fliserens?

En fliserensning kan foretages fra ca. sidst i februar, til den første frost melder sig i efteråret. Det kræver blot, at der er frostfrit i dagtimerne.

Kan flisernes overflade tage skade når de renses?

Der er ingen risiko for, at overfladen ødelægges med det rette professionelle udstyr. Mange prøver selv med en højtryksspuler, og resultatet er tit og ofte katastrofalt, med ødelagte fliser til følge.

Hvordan kan man holde fliserne rene år efter år?

Giv fliserne en årlig algebehandling. Det vælter ikke økonomien, og terrassen fremstår flot, og klar til sommerens udfoldelser. Kontakt os for et tilbud.

Hvad er imprægnering af fliser

Stenene opnår den samme beskyttende hinde, de havde ved levering fra fabrikken. En imprægnering er ofte mere holdbar end original beskyttelsen, derfor anbefales det at imprægnere nye fliser lige fra starten. På den måde holder stenene længere, og vand, alger, mos og andre begroninger afvises lettere.

Bliver fliserne imprægneret med det samme?

Vi bestræber os på, at udføre imprægneringen inden for 1-3 uger efter rensen, det kan dog variere efter vind og vejr.

Er der garanti på imprægneringen af fliserne

For at opretholde garantien, skal fliserne have en årlig desinficering med et specielt fremstilet desinficeringsmiddel. Denne desinficering skal udføres af os for at opretholde garantien.

Hvad er forskellen på fliserensning og algebehandling?

Fliserens er en dyberegående metode, der renser fliser helt, og gør klar til den efterfølgende imprægnering, som giver en sund overflade. Denne type afrensning er mere tidskrævende. Med en algebehandling vedligeholdes overfladen, ved at fjerne alt mos og alge.

Sviner rensningen af fliser?

Både ja og nej, det er jo et definitionsspørgsmål, men man må forvente at det kan svine lidt samt ramme vinduer.

Skal der nyt sand i fugerne?

Ja man må forvente at fugerne skal have nyt sand, vi kan sælge sand, stenmel til 5 kr pr. kg. Leveret på adressen.

Hvornår bliver fliserne renset?

Når du bestiller fliserens hos os får du en fast dato for rensning af fliserne.

Skal jeg være hjemme når I kommer?

Nej, så længe fliserne er ryddet, der er adgang rundt om huset og adgang til vand, behøver du ikke være hjemme.

Kan jeg få håndværkerfradrag på fliserens

Ja! Du kan benytte håndværkerfradraget, når du for lavet en fliserens. Du sparer med andre ord (ca. 33%) af arbejdslønnen på fliserensen. Arbejdslønnen vil altid fremgå, af den faktura du modtager fra os efter endt arbejde. Håndværkerfradraget indberettes til skat via din selvangivelse.

Over 1.500 faste kunder kan ikke tage fejl

Med mere end 1500 faste kunder, der hvert år får besøg af Algekvit, kan vi med stolthed sige, at vi er blandt landets førende virksomheder på området. Vores kunder er ganske enkelt ellevilde med deres rene fliser. De vil gerne bevare resultatet år efter år. Derfor vælger de naturligvis, at få udført den årlige vedligeholdelse af deres fliser.

Kvalitet er vores DNA

Kvalitet kommer ikke af sig selv. Det har taget Algekvit 5 år at udvikle den imprægnering, der gør at vi som de eneste i Danmark, kan give 20 års garanti på vores fliserens! Vi vælger altid den bedste løsning. Til gavn for både os selv, men ikke mindst vores kunder. Vi tror på at kvalitet er bedre en kvantitet. Derfor bruger vi kun de bedste produkter på markedet. Samtidig har vi kun det bedste udstyr - Vi ønsker ikke at gå på kompromis!

 

Alle ydelser leveres i henhold til vores salgs og leveringsbetingelser.