https://youtu.be/yrzZeZnbfhQ

Sådan fjerner vi flisepest med vores flisepest-fjerner

Hos Algekvit bruger vi en særlig rensekasse til at fjerne flisepest med.

For at løse opgaven på den mest skånsomme måde bruger vi en Kärcher FR 30. På denne maskine monterer vi selv nogle særlige arme. Både arme og dyser er forsynet med beskyttelse. Dette minimerer risikoen for at beskadige hjørner på ujævne fliser. Vores rensekasser forsynes ligeledes med nogle powerdyser, som giver op til 40% bedre rensevne! Det sikrer et bedre resultat, når vi fjerner flisepest. De højeffektive dyser reducerer vandforbruget ved renseopgaverne. Vi bruger ca. 800-1.000 liter pr. time. Det er næsten en halvering i forhold til de almindelige dyser, her ligger vandforbruget typisk på 1.600-1.800 liter pr. time.

Når flisepesten har ekstra godt fat

Vi kommer ind imellem udfor at flisepesten har ekstra godt fat i flisen. Det betyder at flisepesten ligger i flere lag på flisen. I disse tilfælde kan vi altid supplere vores rensekasser med en turbo dyse, den vil med garanti kunne fjerne enhver flisepest.

Kunne du tænke dig ved selvsyn af se hvordan vi let og elegant fjerner flisepest hos dig ? Kontakt os gerne og få en gratis og uforpligtende prøve på fliserens.