Vinduspolering for Private og Erhverv i hele Danmark

Vi tilbyder nu vinduspolering til private og erhverv, vi varetager dog kun spicialopgaver og vores priser starter fra 580kr + moms. Vi kan rense vinduer fra jorden i op til 12 meters højte, hvis der er behov for at komme højre op har vi også egen lift til rådighed så vi kan nå op til 30 meter! Vores vinduspolering udføres som udgangspunkt altid fra jorden ved brug af en lang teleskopstang.

 

Vinduspolering med 100% rent vand!

Vi bruger ikke sæbe eller andre kemiske produkter, nej vi bruger udelukkende 100% rent demineraliseret vand som er helt uden kalk eller salte ( 0 PPM ) Dette sikre dig at miljøet tager mindst mulig skade og man undgår at bruge unødvendig kemi. Resultatet bliver mindste lige så godt som ved traditionel vinduespolering.

 

Skærmbillede_2015-12-20_kl._16.33.57.png

 

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.