For private og erhverv

Er du også træt at at købe dig fattig i bekæmpelsesmidler der ikke virker? AlgeKvit tilbyder nu ukrudtsbekæmpelse der virker med garanti! Dette tilbydes til både private og erhverv. En ukrudtsbekæmpelse går i alt sin enkelthed ud på vi varetager sprøjtningen mod ukrudt, så du på den måde slipper for at skulle købe og bruge sprøjtemidler.

 

Virkning

Efter behandlingen går der ca. 1-3 uger før du kan se en virkning. Virkningen holder i op til 90 dage! hvilket er langt længere end den virkning du normalt kan opnå med de produkter man køber i supermarkeder, dette skyldes at vores produkter er tilsat " jordmiddel " som giver en langtidsvirkning.

 

Vi dækker hele Danmark

Som de første i Danmark tilbyder vi nu landsdækkende ukrudtsbekæmpelse for private og erhverv. Alle vores medarbejder der udføre ukrudtsbehandling har det lovpligtige sprøjtebevis hvilket sikre dig den bedste kvalitet og bedste effekt, samt den nødvendige viden for ikke at overdossere og passe godt på miljøet.

Vi anbefaler at man får sprøjtet 2 gange årligt! Første gang ( Marts-Maj ) og anden gang ( Juni-August )

 

Priser:

0-100m2 - 725kr

100-200m2 - 925kr 

200-300m2 -1.125kr

Over 300m2 ring for pris.

 

Skærmbillede_2015-12-19_kl._20.27.28.png

 

Skræmbillede_2015-12-19_kl._20.36.33.png

 

 

 

 

 

 

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.