Skiltevask - hurtigt enkelt og billigt!

Er dine skilte blevet kedelige at se på, har grønne alger og bilos sat sit præ? så frygt ikke, med en skiltevask bliver dine skilte så rene som nye igen! vi kan vaske skilte fra jorden i op til 12 meters højte! er skiltet højere end det kan vi bruge vores lift og nå helt op til 30 meter! Vores skiltevask er med garanti billigere end du tror! vores priser starter fra 580kr + moms.

Rene og nyvasket skilte giver et bedre indtryk af virksomheden, og er mere indbydene hvilket jo altid er en posiktiv ting. Rene og Pæne skilte giver også en øget synlighed da noget der er beskidt falder nemmere ind i omgivelserne og derfor nemmere overses hvilket i værste fald kan føre til en mindre effekt.

 

Skilte Vask Hvordan ?

Som udgangspunkt bruger vi 100% rent demineraliseret vand til alle opgaver, da det er den mest miljøvenlige og skånsomme måde at foretage en skiltevask på! Skulle vi mod forventning ikke kunne løse opgaven med demineraliseret vand, bruger vi en skånsom sæbe som er biologisk nedbrydelig.

 

 

 

 

 

 

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.