Image

Facaderens holder bygningen ren og pæn!

En facaderens er gavnligt uanset om det gælder dit hus, firma eller butik. Og udseendet betyder altså noget! Facaden er dit ansigt udadtil. En knivskarp facade signalerer til kunderne, at her er styr på tingene.

Kan jeg selv udføre en facaderens?

Facaderens gør det selv eller vælg en professionel løsning - Sådan opnår man det bedste resultat

Der findes mange metoder til at rense en facade, men ingen dækker over alle typer af facader. For at sikre det bedste resultat, behandler man forskellige overflader på forskellige måder. Nogle overflader skal renses skånsomt og med lavt tryk, så de ikke tager skade. Det kan være overflader af træ eller andet materiale, der ikke tåler højt tryk. På en facade af træ, vil man i stedet bruge lavt tryk og højere temperatur.

Hvilke typer facaderens findes der?

Der findes flere forskellige typer facaderens: Algebehandling af facade.
Facaderens med kold vand højt eller lavt tryk.
Rensning af facade med varmt vand højt eller lavt tryk.
Imprægnering af facaden alt efter type.

Hvad koster det at få renset facaden?

At få renset facaden er typisk meget billigere end du tror. Samtidig er det en god investering, både for dig som ejer en bygning, men også for dig som lejer en butik. Det giver et langt bedre indtryk for både lejer og kunder i butikken.

Prisen på en rensning ligger typisk imellem 29-79 kr pr. m2. Priserne varierer alt afhængig af opgavens størrelse. Hvor slemt angrebet facaden er, spiller også en væsentlig rolle, når vi afgiver et tilbud.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring tlf. 44141456

Hos Algekvit har vi stor erfaring med rensning af facader. Vi tilbyder den bedste løsning i høj kvalitet, som passer til din facade og til det danske vejr.

Skal facaden renses hvert år?

Vi har en serviceordning med årlig efterbehandling af din facade.
Har du fået udført en facaderens, giver det god mening, at vedligeholde den med en årlig desinficering af facaden. På den måde kan du nemt og billigt sikre, at facaden altid står ren og pæn år efter år. Du slipper derfor for at bekymre om alger, mos osv. Vi kommer selv hvert år, og giver facaden en omgang desinficerende skum.

Er der garanti på facaderensen?

Du får 20 års garanti mod alger og mos Kvalitet er ikke en selvfølge. Pris og kvalitet hører utvivlsomt sammen. Vi bruger kun de bedste produkter, når vi renser facader. Især imprægneringen er en vigtig del. Her spiller kvaliteten af imprægneringsproduktet en meget stor rolle.

Vi er så trygge ved vores imprægneringsprodukt, at vi tilbyder 20 års garanti, på facader der kan imprægneres.

Garantien sikrer dig imod vedvarende alger og mosvækst. Det betyder du ikke skal bekymre dig om facaden de næste 20 år frem. Vores eneste krav er du tilmelder dig den årlige vedligeholdelsesservice.

Referencer

Algekvit har gennem tiden renset facader over hele landet. Her nedenfor kan du se nogle eksempler:
 • Rens og imprægnering af trappe + facaderens for Megascope Horsens
 • Rens af Cykelbane 3.000 m2 for Århus Kommune
 • Rens af facade og siloer for Polyprint i Hedensted
 • Facaderensning på 8.000 m2 Boligbeton A/S i Hedensted
 • Rens af solafskærmning for Fødevarestyrelsen
 • Rens af facader og skilte for Løvbjerg i Odder
 • Rens af ovenlysvinduer for Novo Nordisk
 • Algebehandling af facade hos Gram Tæpper i Gram
 • Rens af 26 Siloer for Kemira i Horsens
 • Facaderens for Jysk i Aabenraa
 • Rensning af facade af Krüger i Århus

Kan alle typer af facader renses?

Hos Algekvit har vi alt det nødvendige udstyr. Vi kan løse opgaver mellem 0-500 bar. Kræver opgaven mere end 500 bar, har vi mulighed for at leje højtryksrenser op til 3.500 bar. Vi kan med andre ord klare alle typer af opgaver, Varmt vand op til 130 grader er standardudstyr i flere af vores biler. Vi kan derfor på facader der ikke tåler højt tryk, tilbyde en rens med varmt vand, som er mere skånsomt mod facaden.

Hvilke typer facader kan i rense?

Vi tilbyder facaderens på:

 • Betonfacader
 • Murstensfacader
 • Træfacader
 • Aluminiums- og Stålfacader

Uanset hvad din facade er lavet af har vi løsning på en hurtig, billig og skånsom facaderens ingen opgave er for stor eller lille til os, vi finder løsningen i fælleskab med kunden og laver en tidsplan begge parter kan være tilfreds med.

Er der en begrænsing på facadens højde?

De fleste facader er mellem 3-8 meter. Disse opgaver kan vi typisk selv klare uden ekstra omkostning. Vi har egen saxelift, som kan klare facaderensning op til 8 meter i højden. Der kræves kun et fast underlag. Hvis opgaven er i en højde på mere end 8 meter - så klare vi også nemt det. Vi kan leje en lift eller kran og dermed nå den højde, som opgaven nu engang kræver.

Alle ydelser leveres i henhold til vores salgs og leveringsbetingelser.