Miljøgebyr

 

MILJØGEBYR:

Miljøgebyret skal dække de, efterhånden temmelig omfattende omkostninger, vi er pålagt ud fra et lovgivningsmæssigt krav og et samfundsansvarligt hensyn.

Vi skal alle yde et bidrag for at værne om vores miljø, og dette vil vi hos AlgeKvit.dk gerne tage del i. Derfor bruges hvert år mange ressourcer på at være så skånsom som mulig med de miljøbelastninger det medfører at drive håndværksvirksomhed.

Omkostningerne er dog steget markant over de sidste 10 år, og vi synes ikke det er rimeligt at skjule sådanne ekstra omkostninger i priserne, derimod ønsker vi at synliggøre dem som en separat omkostning over for kunderne.

Der er specifikt tale om omkostninger til bl.a.:

- Efterlevelse af miljøgodkendelse samt miljølovgivningen

- Ekstra miljøomkostninger mht. transport- og energiafgifter

Ovennævnte betyder en anselig øget omkostning for AlgeKvit.dk, og vi ser os derfor nødsaget til i fremtiden, at få dækket en del af disse omkostninger, således at vi også fremover kan fortsætte kursen med at være en miljørigtig håndværksvirksomhed.

Alle faktureringer vil derfor pr. 1. Dec 2015 og fremover være belagt med et miljøgebyr som nedenstående:

- Fakturaer fra kr. 0,00-10.000,00 ekskl. moms, miljøgebyr på kr. 60,00 ekskl. moms pr faktura.

- Fakturaer fra kr. 10.000,00-30.000,00 ekskl. moms, miljøgebyr på kr. 180,00 ekskl. moms pr faktura.

- Fakturaer fra kr. 30.000,00-100.000,00 ekskl. moms, miljøgebyr på kr. 600,00 ekskl. moms pr faktura.

- Fakturaer fra kr. 100.000,00-1.000.000,00 ekskl. moms, miljøgebyr beregnes med 0,6% af det samlede fakturabeløb ekskl. moms pr faktura.

Miljøgebyret indeksreguleres hvert år pr. d. 1. maj.

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.