Algerens

Algerens fra Algekvit, sikrer dig den rigtige og bedste løsning på dit algeproblem! Hos algekvit er vi specialister i algerens. Vi tilbyder alt inden for algebehandling af tage, fliser, facader mm. Vi tilbyder også alt indenfor fliserens, og giver som de første i Danmark 20 års garanti!

Et rent hus uden alger holder længere. Uanset om det gælder alger på taget eller på facaderne. Alger holder på fugt og skader derfor både tag og facader. I værste fald forårsager fugten fra algerne frostspringninger på taget eller i facaden.

Køb din algerens hos en fagmand. Køber du selv algerens og påbegynder en rens af tag, facader eller fliser risikerer du, at skade mere end du gaver. Det er ikke alle materialer som tåler det algerens kemi du køber i byggemarkeder. Du risikerer derved at beskadige de ting, du påfører algerensen. Køber du derimod din algerens af en fagmand, som kommer og udfører den for dig, kan trygt kan du trygt regne med at deres kemi er testet og gennemprøvet på de forskellige tagtyper, fliser, facader og solceller.

Hos algekvit deler vi gerne ud af vores erfaringer med algerens, her er nævnt nogen ting som IKKE tåler algerens:

  • Blomster, og andre grønne planter tåler ikke algerens.
  • Dyr og fisk som lever i vand må ikke udsættes for algerens.
  • Facader er malet eller pudset i mørke farver.
  • Vinduer/døre i mørke farver.
  • Overdækket fliser.

Dette er blot de mest almindlige ting som ikke tåler algerens, der er naturligvis flere. Du er altid velkomme til at kontakte os hvis du har yderlige spørgsmål.