https://youtu.be/5O4oBuiASpc

Alger på tag

Med vores algebehandling kan vi effektivt fjerne alger på dit tag. Helt uden at du behøver gøre det selv. Vi har specialiseret os i rensning af tage for alger og mos, og bruger kun miljørigtige algemiddel, når vi sprøjter dit tag.

Sprøjte tag for alger

Du bør oftest få en fagperson til at udføre behandlingen af dit tag. Sprøjtning af tag for alger skal gøres korrekt og med miljørigtigt algemiddel. Der findes kun meget få midler, som er miljøgodkendt, og det er selvfølgelig disse vi bruger. Hvis du gør det selv, skal du også passe på med at benytte højtryksrenser forkert, da uhensigtsmæssig brug kan ødelægge tagpladerne og risikere at gøre undertaget fugtigt.

Image
Algerne er i nogle tilfælde udelukkende et æstetisk problem, men i flere tilfælde har vi set at, når algernes rødder begynder at vokse i foråret, gnaver de sig ned i tagkonstruktionen og laver revner. Det kan resultere i frostskader om vinteren. Det kan derfor hurtig være en god investering at få algebehandlet sit tag. Du kan se vores priser her

Hvorfor forekommer alger på taget?

Alger skal bruge 2 ting for at vokse. En lille mængde sol og godt med fugt. Derfor ser vi typisk alger på tage, som står i skygge en stor del af dagen. Hvis taget er under konstant sollys, kan algerne ikke overleve. Du vil typisk opleve at alger vil være et tilbagevendende problem, hvis du ikke løbende får vedligeholdt taget.

På tage som står meget i skygge, vil du kunne forvente at se alger igen inden for et par år efter en algebehandling. Derfor tilbyder vi også faste vedligeholdelsesaftaler, så du ikke længere skal bekymre dig om alger på taget. Alt efter dit tags situation kan vi komme hvert år eller hver anden.

Vi renser tage i hele landet, og kan udføre vores arbejde det meste af året, så længe der ikke er risiko for frost. Vi har desuden prisgaranti, så finder du en bedre pris sørger vi for at matche den uden spørgsmål.

Du kan bestille algebehandling her via vores hjemmeside eller via telefon 7026 10 11. Vores åbningstider er alle hverdage fra 8.00-16.00