Algefjerner | Fjern alger fra tag og fliser med algefjerning

Algefjerner kan benyttes til at fjerne alger og mos på tage, fliser, træ, facader og sokler.

Tage, terrasser og facader bliver nemt angrebet af mos, lav og algevækst under de danske vejrforhold.

Vores algebehandling med en effektiv algefjerner giver nyt liv til taget, eller fliserne på terrassen eller i indkørslen

Vi er eksperter i at fjerne alger, og har stor erfaring med alge rydning på diverse overflader og underlag. Det handler ikke kun om udseende, men også om beskyttelse – især når det gælder tage, hvor algernes rødder kan lave revner i tagkonstruktionen, og hvor der kan opstå frostskader.

Algefjerner

Behandling af tag og fliser med algefjerner

På 1 etagers parcelhuse udføres behandlingen fra jorden. Er der mere end 3 meter fra jorden til tagrenden, er tagets hældning afgørende for, hvor vidt det er nødvendigt at opsætte stillads.

Algefjerneren sprøjtes på med en lang lanse, hvor trykket kan reguleres, så midlet kan påføres helt op til tagryggen. Der kan påføres algebekæmpelses middel i temperaturer mellem 5 – 30 grader. Sæsonen for algebekæmpelse løber typisk fra slutningen af februar, til slutningen af oktober.

Efter endt behandling vil overfladen fremstå våd, men vil hurtigt tørre op. Produktet er i øvrigt farveløst, og giver derfor ingen farvenuance.

Selve effekten af algefjerneren vil karakteristisk vise sig efter 2-8 mdr. Algesvampe som mos osv. der har rodfæste, forsvinder gradvist efterhånden. Det er nemlig regnen, der skyller algerne væk fra overfladen.

Hvad er alger?

Alger er en organisme, der gror godt i Danmark, og vokser i skyggefulde områder, og på fugtige overflader. Over tid bliver algerne til mos der optager fugt, og det kan være et problem på facader og specielt tage, med vandskader og frostsprængninger. Det er derfor en god ide at bekæmpe algerne, og dette kan gøres med bl.a. algefjerner.

 

Danmark har sammen med resten af EU indført godkendelse af bekæmpelsesmidler som f.eks. algefjerner. Denne godkendelse er indført for at skåne og beskytte miljøet omkring os. Der findes for nuværende, kun ét anerkendt algemiddel, nemlig Algefri N. Dette algemiddel er miljøgodkendt til facader, flisebelægninger og tage mm.

Få algebehandling til den bedste pris.

Hos Algekvit er vi landsdækkende, så alle kan få del i Danmarks med garanti laveste priser på algebehandling. Vi tilbyder flere muligheder og pakkeløsninger, alt efter om du skal have renset både tage, indkørsler og terrasser med algefjerner, når vi nu er i gang. Vi kan også imprægnere dine fliser, så du sikrer dem længere.

Det er samtidig muligt at få en fast vedligeholdelsesaftale, så vi kommer med aftalte intervaller, og sørger for at f.eks. dit tag, bliver renset for alger.

 

Hjælp til bestilling

Ring: 70 26 10 11

Vi sidder klar ved telefonen
til at guide dig igennem.
 

Åbningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.