https://youtu.be/5O4oBuiASpc

Algebehandling Sjælland

Bor du på Sjælland og har du brug for en algebehandling? Så kan du få jyske håndværker og jysk kvalitet uden kørselsgebyr helt fra Jylland.

JA vi kører faktisk hele vejen fra Juelsminde til Sjælland ca. hver anden uge for at servicere alle vores kunder på hele Sjælland, som har bestilt en algebehandling, Hvert år bliver det til over 1.000 kunder alene på Sjælland, som får udført algebehandlinger.

Flere vælger et abonnement

Flere og flere vælger at tegne et årligt serviceabonnement, hvor vi automatisk kommer igen år efter år. Et spørgsmål vi ofte møder fra kunder er hvor hurtigt vi kan komme, og det kan være svært at svare på. Vi kommer 90% af tilfældene indenfor 3 mdr. Det kan for nogen godt virke som lang tid at vente på at få udført en algebehandling. Du tænker måske hvorfor så ikke vælge en lokal algebehandler på Sjælland? Svaret er lige til, hvis han vil yde samme kvalitet som os, vil han også have lige så lange ventetider, da en algebehandling skal udføres når temperaturen, vejret, og øvrige betingelser tillader det. Ellers bliver behandlingen ikke optimal.