https://youtu.be/5O4oBuiASpc

Algebehandling København

Der er en stor efterspørgsel på algebehandling i København. Det er ikke så meget på grund af grønne tage. Flere og flere facader i Københavns midtby trænger til en algebehandling. At vi oplever en stigende efterspørgsel på netop algebehandlinger, tyder på problemet enter er blevet større eller, at man vælger at lade en fagmand udføre opgaven, fremfor selv at gå i gang med arbejdet. Uanset hvad begrundelsen er, kan vi hos Algekvit mærke at algebehandling i København mere aktuelt nu end nogensinde før.

Prisen på algebehandling af f.eks en facade på 100m2 starter fra 800 kr. JA! du læste rigtigt - 800 kr for 100 m2 facade, og med de priser, kan det slet ikke betale sig at gøre noget selv. Vi har hos Algekvit det fornødende udstyr og know how, og vi kan på kort tid give en effektiv algebehandling af facader, tag, fliser eller andet der trænger.

Når vi snakker algebehandling i København, er det vigtigt du undersøger parkeringsforhold FØR bestillingen. Det kan ofte være en stor udfordring, at få plads til bil, udstyr og evt. lift. Hvis bor du i de mindre gader, kan det være nødvendigt at afspærre hele gaden, inden vi går i gang. Dette kræver en særlig tilladelse fra kommunen, derfor er det meget vigtigt, at vi kender mulighederne for parkering inden du booker os til en algebehandling.

Læs mere om algebehandling