Professionel algerens af taget i Århus, Randers & Aalborg

fliserens4

En omhyggelig algebehandling forlænger livet for dit tag. Kontakt Algekvit Danmark Aps for info

Mange husejere kigger på deres tag og tænker måske, at det endnu ikke er så slemt angrebet af alger, mos eller lav, og at en algehandling derfor godt kan vente yderligere et år eller to. Men tænk på, at jo længere tid man venter, desto længere tid tager det, før taget bliver pænt igen, ligesom risikoen for skader forøges.

I mange tilfælde kan dit tag måske se rent ud i tørvejr, men kast et blik på taget når det er vådt og regnfuldt, så vil du tydeligt kunne se, hvor slemt taget er angrebet.

Algekvit Danmark Aps udfører professionel algebehandling og facaderens i Århus, Randers og Aalborg til landets laveste priser. Kontakt os gerne og hør mere.

Hjælp til bestilling

Ring: 70 26 10 11

Vi sidder klar ved telefonen
til at guide dig igennem.
 

Åbningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.