Få effektiv algebehandling af Algekvits eksperter

Om algebehandling fra Algekvit

Med en algebehandling fra AlgeKvit slipper du nemt og hurtigt af med de grimmer alger på dit tag, algebehandlingen virker også på mos, svamp, lav og andet skidt der gror på taget.

Vi har med garanti Danmarks bedste priser, så du kan roligt overlade arbejdet til os. Vi skal ikke op at gå på taget - vi laver alt arbejde fra jorden, så vi undgår beskadige taget under påførslen af algemidlet. 

Vigtigt: Læs Ofte stillede spørgsmål nederst på denne side.

 

Hvorfor vente med algebehandling?

Mange husejere kigger på deres tag og tænker 'ej, det er ikke så slemt endnu, vi kan godt vente med at få en algebehandling til næste år'. Her er det vigtigt man husker på, at jo længere man venter, desto længere tid tager det før taget bliver pænt igen.

I mange tilfælde kan taget se forholdsvis rent ud i tørvejr, men ser man derimod taget når det er vådt, vil man tydeligt kunne se hvor slemt taget er angrebet.

 

Abonnement ordning på algebehandling

Vi anbefaler alle vores kunder at tilmelde sig vores abonnementordning, så man får holdt algerne nede. Vores abonnementordning kører i intervaller af 1 og 2 år, hvilket betyder du slipper for at skulle huske på at bestille algebehandling - vi kontakter dig hvert eller hvert andet år for at høre, om du ønsker en algebehandling.

Du får 5 - 10% rabat på din algebehandling, hvis du har et abonnement ved os - 5% ved behandling hvert andet år og 10% ved behandling hver år.

 

Hvornår kan man algebehandle taget

Man kan algebehandle tage hele året. Ingen årstid er bedre end andre, de eneste krav er tørvejr og minumum +1 grad. 

 

Algerens af tag

  

Beskyt dit tag, forlæng dets levetid med en algebehandling

Alger er meget små planter, og der findes mange tusinde forskellige former for alger. Fælles for dem alle er, at de består af enkelte celler og de findes overalt i naturen. Algerne er oftest grønne, men kan også være røde, gule og grønne nuancer.

I sommerhalvåret trives algerne godt, og der er stor risiko for, at algernes rødder vokser ned i tagkonstruktionen. Her kan de skabe revner hvori fugten binder sig, og det er denne proces som forårsager frostskader, hvilket forkorter tagets levetid.

Algevæksten opleves oftest på nordsiden af taget, da sydsiden får mest sol, og derved sætter algerne i dvale ved at udtørre dem. Men så snart fugten vender tilbage, vil algerne fortsætte med at vokse. Det er derfor vigtigt, at hele taget bliver algebehandlet, og ikke udelukkende de områder hvor algerne ses tydeligst.

algebehandling

 

Kvit algerne, få omgivelserne pæne

Bliv kvit med algerne med en professionel, miljørigtig algebehandling, og få det flotte udseende tilbage på tag, terrasse og facade.

Selve behandlingen foregår med det eneste miljøgodkendte algemiddel på det danske marked. Algemidlet bliver sprøjtet op på taget fra jorden, hvorefter algebehandlingen virker i samarbejde med vind og vejr. Processen kan tage fra to måneder til et halvt år før den fulde effekt ses, alt efter behandlingstidspunkt samt vind og vejr.

algebehandling af fliser

 

Ofte stillede spørgsmål

- Hvornår kommer I?

Bestillinger fra:

Bestillinger fra: Januar - forventes at blive udført fra April til Juni mdr.

Bestillinger fra: Februar - forventes at blive udført fra April til Juni mdr.

Bestillinger fra: Marts - forventes at blive udført fra April til Juni mdr.

Bestillinger fra: April - forventes at blive udført fra April til Juni mdr.

Bestillinger fra: Maj - forventes at blive udført fra Maj til Juli mdr.

Bestillinger fra: Juni - forventes at blive udført fra Juni til August mdr.

Bestillinger fra: Juli - forventes at blive udført fra Juli til September mdr.

Bestillinger fra: August - forventes at blive udført fra August til Oktober mdr.

Bestillinger fra: September - forventes at blive udført fra September til November mdr.

Bestillinger fra: Oktober - forventes at blive udført fra Oktober til December mdr.

( dog med forbehold for frost ) Ellers flyttes ordren til April til Juni mdr. Næste år.

Bestillinger fra: November - forventes at blive udført fra November til December mdr.

( dog med forbehold for frost ) Ellers flyttes ordren til April til Juni mdr. Næste år.

Bestillinger fra: December - forventes at blive udført i December mdr.

( dog med forbehold for frost ) Ellers flyttes ordren til April til Juni mdr. Næste år.

 

- Kan jeg bestille og afbestille hvis jeg får et bedre tilbud?
Nej ved afgivelse af en bestilling hos os er man bundet til bestillingen, det betyder du tidligst kan afbestille efter 6 mdr hvis behandlingen ikke er udført i mellemtiden. Vores 6 mdr´s bindingsperiode skyldes vi ikke kan algebehandle i vinterhalvåret. I visse tilfælde kan man godt få lov at afbestille hvis afbestillingen skyldes fx. salg af huset, skift af tag, dødsfald eller ligende. Skulle du mod forventning finde samme vare/ydelse billigere ved en anden leverandør og dette er grunden til du vil afbestille henviser vi til vores prisgaranti.

- Er én algebehandling nok til at få taget helt rent?
I de fleste tilfælde er én behandling tilstrækkeligt, hvis du har en let algevækst. Tage som er svært angrebet af alger, mos og lav kan kræve to eller tre behandlinger for at opnå det perfekte resultat.

- Virker en algebehandling mod flisepest / Grå lav?
Nej, flisepest og grå Lav kan kun fjernes med en fliserens. Hvis der er Flisepest/Grå Lav på taget kan dette ikke fjernes med en algebehandling.

- Dør mine planter?
Nej, de dør ikke, men det er en god idé at dække de planter til, som står tættest på huset. Planter der bliver ramt risikerer at få pletter, miste blade og blomster. Vi anbefaler derfor altid at afdække eller flytte planter som man ikke ønsker bliver ramt af algemidlet.

- Skal jeg være hjemme når I kommer? 
Nej, så længe der er adgang rundt om huset, behøver du ikke være hjemme.

- Er det nødvendigt med en algebehandling hvert år?
Både ja og nej - det afhænger af tagtypen og vejrforhold, men vi anbefaler en årlig algebehandling for at holde tag rent og pænt.

- Skal I have adgang til vand?
Gerne, men det er ikke et krav, da vi har en buffer med i bilen.

- Er det skadeligt for mit solcelleanlæg?
Nej, vi har igennem tre år testet algemiddel på solcelleanlæg, og det har ingen skadelig effekt at sprøjte dem med algemiddel. Det er faktisk en fordel at få sprøjtet sit solcelleanlæg, da algevækst mindsker ydeevnen på anlægget.

- Hvor højt må taget være ?  
Vi kan som udgangspunkt nå alle tage uanset højde hvis der blot er Max 4 meter til tagrenden, Vælger du algebehandling på 100% miljørigtig vis må der Max være 3 meter til tagrenden.

- Har I virkningsgaranti?
Ja, det er dog et krav, at du tager et billede af det algebehandlede område max. 5 dage efter algebehandlingen er udført, og gemmer billedet til fremtidig dokumentation. Du kan tidligst reklamere over manglende virkning 9 måneder efter behandlingen. Dette skyldes eksempelvis, at lav først slipper taget 6-9 måneder efter de dør.

 

 

Alle ydelser leveres i henhold til vores salgs og leveringsbetingelser.

 

Tilbud på algebehandling

Få et uforpligtende tilbud på en algebehandling.

Kontakt:

Tlf: (+45) 70 26 10 11
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Åbningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Vi Algebehandler i hele Danmark!

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.