Alge stop og AlgeKvit Danmark i tæt samarbejde om landsdækkende service.

Siden 2016 har Alge stop ved Ivan Salomonsen og Algekvit Danmark ved Kasper Nielsen haft et tæt samarbejde om servicering af kunder i hele Danmark. Alge stop, som ligger i Randers, varetager alle kunder i Randers-området samt de dele af Jylland der er kapacitet til. AlgeKvit varetager resten af Jylland, Fyn og Sjælland.

Nu kan Alge stop også tilbyde andre services fra AlgeKvit Danmark .

Alge stop tilbyder kun algebehandling, men efter etablering af samarbejdet med AlgeKvit kan kunder hos Alge stop nu også få foretaget fliserens og facaderens. Med et tæt samarbejde står begge virksomheder stærkere kunderne vil have bredere udvalg af services. Hos AlgeKvit tilbyder vi ikke haveservice, det gør man derimod hos Alge stop. Derfor henviser vi naturligvis de kunder der efterspørger dette til Alge stop.

Hvilket firma skal jeg vælge når jeg bor i Randers?

For algebehandling skal du kontakte Alge stop, da de bor i området og kan derfor yde hurtigere service. Så bor du i Randers eller omegn, så skal du kontakte Alge stop enten gennem Alge stop.dk eller på tlf. 5178 6225 som er Ivans direkte nummer.

Ønsker du Fliserens eller Facaderens skal du blot kontakte AlgeKvit på 7026 1011 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Priserne på algebehandlinger er individuelle, hvilket betyder priserne hos Alge stop og Algekvit ikke er ens Du kan altid finde de aktuelle priser på hjemmesiderne.

Om Firmaerne Alge stop og Algekvit Danmark

Alge stop.dk startede sin hjemmeside med salg af algebehandlinger i 2007 og er derfor blandt de første i branchen i Danmark, Firmaet ligger i Randers og er i dag ejet af Ivan Frank Salomonsen.

AlgeKvit.dk Startede sin hjemmeside i 2012 med først med salg af algebehandling og senere fliserens, facaderens m.m. AlgeKvit voksede hurtigt fra en ansat til i dag at have over ti ansatte, være landsdækkende og blandt de førende i branchen. AlgeKvit ligger i Juelsminde og ejes i dag af Kasper Nielsen.

Fliserens før
Efter fliserne er renset
Før indkørsel blev renset
efter indkørsel blev renset