Algegift | En algebehandling kræver algegift, se hvilke her >

Alge gift

Alge Gift – hvad skal man egentligt vælge ?

Da problemet med alger i Danmark bare bliver støtrere og større kommer der også flere og flere produkter på markedet som sælges som alge gift, disse produkter har ofte en meget ringe virkning og i nogen tilfælde slet ingen virkning. Da der findes mange typer alger findes der heller ikke kun en alge gift der virker på dem alle, kontakt i steder os vi er eksperter i algebehandling og kan derfor hurtigt sige dig hvordan du bedst muligt kommer af med dine alger.

 

Alge Gift farligt for naturen

Kemi har aldrig været godt for naturen eller for mennesker for den sags skyld, derfor er det ikke nogen god ide at hælde kemi som f.eks alge gift er ud i naturen uden man ved om det overhovedet har nogen effekt/virkning på de alger man påføre det, alge gift er ikke for sjov spørg derfor altid os som din fagmand om råd og vejledning inden du køber alge gift.

 

Lad os om at sprøjte med alge gift

Hvis du selv har prøvet at sprøjte med algegift vil du sikkert give mig ret i at virkningen og prisen ikke hang sammen, rækkeviden var nok heller ikke som lovet på emballagen, det kan derfor sjældent betale sig selv at forsøge at sprøjte med alge gift, vores priser er ofte et billigere alternativ end hvis man gjorde det selv.

 

Hjælp til bestilling

Ring: 70 26 10 11

Vi sidder klar ved telefonen
til at guide dig igennem.
 

Åbningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.