Alge fri N købes her hos Algekvit

Alge fri N

 

Alge Fri N – køb det her !

Bestiller du en algebehandling ved AlgeKvit.dk har du samtidig mulighed for at købe 1L Algefri N for kun 100kr – Dette gøres under købs processen og vil blive leveret af vores egne folk når de kommer og udføre algebehandlingen. Det er altid en god ide at købe lidt Algefri N når du alligevel bestiller en algebehandling, du skal nemlig ikke betale fragt og vores priser matcher de beste priser på markedet.

 

Alge Fri N – hurtigt og billigt

Det er nemt at bruge Algefri N, du blander blot algefri N op med vand i det forhold der står på dunken og efterfølgende påføre det sted hvor du ønsker alger fjernet fra, vi anbefaler men bruger en ” forstøver” til opførelsen, Algefri N skal herefter blot have lov at virke i fred og ro hvorefter du i løbet 1-10 dage kan se algerne forsvinder gradvist, Alge fri N er mest effektivt mod grønne alger men virker også på andre alger, her må man dog forvente en længere ventetid.

 

Gå i krig mod alger med Alge Fri N

Med Algefri N er du godt hjulpet i din krig mod algerne, 1 liter rækker op til 100m2 og du når derfor lange med blot 1 flaske alge fri N, har du større arealer anbefaler vi dog at du får en algebehandling af os da det ofte er mere effektivt og i længden derfor kan være billigere.

Læs mere om: Mosfjerner til fliser - Algerens til salg - Alger

Hjælp til bestilling

Ring: 70 26 10 11

Vi sidder klar ved telefonen
til at guide dig igennem.
 

Åbningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.