Alge fri N

Alge Fri N – køb det her !

Bestiller du en algebehandling ved AlgeKvit.dk har du samtidig mulighed for at købe 1L Alge fri N for kun 100kr – Dette gøres under købs processen og vil blive leveret af vores egne folk når de kommer og udføre algebehandlingen. Det er altid en god ide at købe lidt Algefri N når du alligevel bestiller en algebehandling, du skal nemlig ikke betale fragt og vores priser matcher de beste priser på markedet.

Alge Fri N – hurtigt og billigt

Det er nemt at bruge Algefri N, du blander blot algefri N op med vand i det forhold der står på dunken og efterfølgende påføre det sted hvor du ønsker alger fjernet fra, vi anbefaler men bruger en ” forstøver” til opførelsen, Algefri N skal herefter blot have lov at virke i fred og ro hvorefter du i løbet 1-10 dage kan se algerne forsvinder gradvist, Alge fri N er mest effektivt mod grønne alger men virker også på andre alger, her må man dog forvente en længere ventetid.

Gå i krig mod alger med Alge Fri N

Med Algefri N er du godt hjulpet i din krig mod algerne, 1 liter rækker op til 100m2 og du når derfor lange med blot 1 flaske alge fri N, har du større arealer anbefaler vi dog at du får en algebehandling af os da det ofte er mere effektivt og i længden derfor kan være billigere.