Fjern alge vækst og grønne alger fra huset og haven

Fjern alge vækst og grønne alger

Få renset ud i alge væksten på terrassen, og fjern alger fra husets facader.

Gennem en fugtig vinter dannes der typisk en del algevækst på bl.a. fliser i haven. De lange vintermåneder med fugt og mangel på sollys og varme, gør at algerne kan formere sig kraftigt. Det ses ofte som grønne og sorte pletter.

Der findes flere tusinde alge arter overalt i naturen. Farven er typisk grøn, men de kan også være brune eller rødlige. Alger minder en del om svampe, og kan gå i dvale, hvis de mangler næringsstoffer, sol og vand i tørre perioder. De vågner så op igen, og vokser når det bliver fugtigt.

Alge vækst kan ses på sokler og facaden af huset. Det ses også på fliser, tagsten, træværk og sålbænke under vinduer. Alger kan lide skyggefulde og fugtige overflader.

Alger på fliser

Algerne kan være en potentiel risiko, da overflader som f.eks. en træterrasse bliver meget glatte, med den mindste fugt i luften.

Hos AlgeKvit er vi eksperter i alge problemer og vi hjælper dig gerne med den bedst mulige løsning på dit algeproblem. Vi har udstyret til at behandle alger på alle overflader, både tag, terrasser, facader og andre tænkelige steder. Vi finder en løsning.

Kan jeg fjerne algerne selv?

Alger kan fjernes på mange måder. De fleste køber noget algefjerner i det lokale supermarked, og går så selv i krig med algerne. Det kan dog langt fra betale sig at gøre det selv, med de priser vi har på algebehandling. Set i lyset af hvor effektivt vores udstyr er mod alger, er vores løsninger ofte billigere, end hvis man gør det selv.

Hvis du alligevel vil forsøge selv, er den enkleste metode, der virker på både flise og træterrasser at bruge masser af vand, knofedt og en stiv kost. Brun sæbe kan eventuelt anvendes på en terrasse af træ. Det er også muligt at anvende et algemiddel.

På sokler og facader der er murede eller pudsede, kan man forsøge at fjerne algerne med vand og en børste. Hvis det ikke giver det ønskede resultat, kan man bruge algefjerner.

Hvis man foretager algebekæmpelse med algefjerner, skal midlet være godkendt af Miljøstyrelsen. Listen over godkendte algemidler kan ses på Miljøstyrelsens hjemmeside.

Algebehandling af fliser

Hvordan kan alger undgås?

Alge her alge der, ja alger alle vegne! Som du sikkert har bemærket har det danske vejr ændret sig de seneste par år, vi har fået et mere fugtigt vejr og det giver alger de helt optimale vækstbetingelser, og de spreder sig nu flittigt ud over tag, terrasser og facader. Er du også blevet træt af at se grønne alger alle steder, så gør noget ved det nu! Man kan som sådan ikke forebygge mod alger, men man kan holde alger nede så de forsvinder helt i perioder.

Man kan overveje tiltag, som kan hjælpe med at hæmme algevæksten. Har man f.eks. et stort tagudhæng, beskytter det ydervæggen mod fugten. Det gør at muren, ikke er så modtagelig for alger.

Man kan også holde et vågent øje med tagrender, så de ikke tilstopper, og drypper vand på terrassen nedenunder, med øget vækst af alge masse til følge. Til sidst kan man overveje at fælde store træer, der spreder algesporer over taget.

Få hjælp af professionelle alge bekæmpere.

Hvis du er træt af alger på taget, terrassen eller facaden? Så lad os fjerne algerne for dig. Du slipper for at spilde tid på selv at forsøge med algefjerningen. Alger er genstridige og svære at få bugt med, derfor er det nemmeste at alliere sig med en professionel partner. Vi har nemlig det udstyr der skal til, for at eliminere algerne hurtigt og effektivt.

Som landsdækkende firma tilbyder AlgeKvit hjælp til dit algeproblem, uanset hvor i landet du bor. Vi giver også gerne gode råd og vejledning om alger via telefonen, så du finder den rette løsning til at få bugt med netop de alger du døjer med.

Læs også om: Afrensning af fliser | Algefjerner | Algebehandling

Hjælp til bestilling

Ring: 70 26 10 11

Vi sidder klar ved telefonen
til at guide dig igennem.
 

Åbningstider

Man - Fre: 08:00 - 16:00

Ring mig op


Udfyld formularen hvis du ønsker vi ringer dig op.
Navn *

Indtast dit navn
Telefon *

Indtast venligt gyldigt telefonnummer

Om os

AlgeKvit er Danmarks billigste inden for algebekæmpelse. Algebehandlingerne bliver udført med professionalisme og respekt.

Vi vil gerne værne om miljøet og bruger derfor kun de mest miljøvenlige produkter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en algebehandling.

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:

Man - Fre: 08:00 - 16:00
 

Følg os på

AlgeKvit er kommet på Facebook. På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad der sker inden for algebekæmpelse. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor algebranchen og deler ud af vores viden og oplevelser med alger.

Få vores nyhedsbrev

Vi holder dig opdateret.